реклама
Sucurity Police

реклама

Під час робочої поїздки до Черкаської області 6 серпня Прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з діяльністю аеропорту «Черкаси». Главу Уряду супроводжували заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, Міністр інфраструктури Олександр Кубраков та голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко.

610cee6abfa9a834317794_820x360


Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Денис Шмигаль наголосив, що Президент України Володимир Зеленський у 2019 році поставив завдання протягом двох років завершити ремонт аеропорту.

«Черкасці надто довго не мали доступу до авіаперевезень у своєму місті. Аеропорт не приймає регулярні рейси з 1997 року — це неприпустимо для цивілізованої держави. Відновлення авіаперевезень є важливою складовою розвитку транспортної галузі та інвестиційної привабливості регіону. Це не лише дасть змогу черкасцям подорожувати світом, але й відкриє Черкаси як перспективну туристичну точку для іноземців», — зазначив очільник Уряду.

Як поінформував Прем’єр-міністра голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, будівельні роботи виконані вже в повному обсязі. Наразі готуються документи для отримання сертифіката про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта. Водночас для повноцінного запуску аеропорту слід відремонтувати термінал і закупити додаткове обладнання.

За словами Дениса Шмигаля, для реконструкції терміналу аеропорту варто залучати інвесторів і реалізовувати проект у межах державно-приватного партнерства.

Прем’єр-міністр: Аеропорт у Черкасах має стати поштовхом до розвитку туризму в місті

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Бувший 08.08.2021 17:53
Хасидів цей аеропорт взагалі не цікавить, який сенс вкладати шаленні кошти, а потім 200 км їхати до Умані не зрозумілою трасою, таж відстань по трасі Київ - Одеса з готових аеропортів. Їх може зацікавити уманський військовий аеропорт по договору спільного базування, але там щось не зростається, мабуть багато бабла заломили люди від влади, а цей народ не любить дурно витрачатись. Так що сьогодні їх задовольняє без головного болю літати до Києва, Одеси чи Вінниці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 ЮЗР 08.08.2021 16:02
Всё ля-ля тополя,а фактически никуя 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Леон 08.08.2021 15:29
Скільки сказано обіцяно за останні роки,що аж страшно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Зінченко 08.08.2021 14:51
реально- хасиди...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Фото фейковое 08.08.2021 13:46
Будущий министер инфраструктуры всегда ложит руки себе на сердце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100