реклама
Sucurity Police

реклама

Торги на право оренди на 25 років 220 га землі сільськогосподарського призначення спробувала провести сьогодні компанія, уповноважена для цього сільським головою Гельмязівської ОТГ.

_1579697578_481x252_3_0

Нагадаємо, торги, призначені на сьогодні, минулого четверга скасувала сільська рада, посилаючись на те, що частина компаній, які хотіли взяти участь в аукціоні, не змогли цього зробити. Ці компанії заявили, що реквізити організатора торгів (ТОВ «Товарно-земельна біржа Черкащини») зазначені на сайті Держгеокадастру з помилками. Тим часом, у «Товарно-земельній біржі Черкащини» заявили, що зареєструватися змогли всі, хто хотів.

Як повідомила «Прочерку» секретар сільради Наталія Педько, сьогодні в приміщення сільради прийшли організатори аукціону і повідомили, що у п’ятницю суд скасував рішення сільради про відміну торгів. Після цього вони, забарикадувавши двері, почали проводити аукціон. Згодом сюди ж прибули представники компаній, які не змогли взяти участь у торгах. Вони проникли в залу засідань. Там відбулася штовханина.

Тим часом депутати сільради терміново зібралися на сесію і ухвалили ще одне рішення про скасування торгів. Проте, через відсутність сільського голови Івана Тітаренка, його підписати не змогли.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100