реклама

реклама

Партія влади, яка втрачає рейтинги, йде на жорсткі порушення, аби не втратити більшість у парламенті. Вона намагається створити штучні переваги для свого майбутнього кандидата. Про це заявляє екс-нардеп по округу 197 Владислав Голуб.

Він інформує: 9 років центром 197 округу було місто Канів. Тепер же «Слуги» хочуть перенести центр у Золотоношу.

68056-1large-109660

«Очевидно, що мета – незаконний тиск на окружну виборчу комісію. Для чого? Тут все просто: на користь свого кандидата – мера Золотоноші, який відчуває себе тут царем. Це по суті дозволить їм в ручному режимі контролювати ситуацію з підрахунком голосів.

Припускаю, що у Золотоноші комісія не просто рахуватиме голоси, а буде змушена забезпечити потрібний владі результат. Тобто перемогу її кандидата», - зазначає Голуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада руками ЦВК хоче перенести центр округа №197. Все для Войцехівського?

«Як? Через тиск на комісію лояльних до міського голови людей: починаючи від місцевого криміналу і до підневільних працівників бюджетних установ. Шановні виборці, шановні майбутні учасники виборчого процесу. Лише разом ми в змозі протистояти цьому свавіллю. Закликаю всіх до об’єднання заради чесних виборів. Інакше часи Януковича нам покажуться квіточками», - запевняє екс-нардеп.

Своє звернення Владислав Голуб розмістив у "Фейсбуці".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100