реклама

реклама

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшанують на Черкащині цими вихідними. Заходи, приурочені до цього дня, відбудуться 28 та 29 серпня, відзначила заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.

DSC_0024

Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Уже цієї суботи, 28 серпня, відбудеться всеукраїнський патріотичний забіг у пам’ять про загиблих «Шануй воїнів! Біжу за Героїв України». Розпочнеться він о 9 ранку на Площі Слави.

29 серпня, безпосередньо в День пам’яті, відбудуться урочистості в Черкасах на площі Слави біля Свято-Троїцького кафедрального собору. Початок о 10.00.

– Також 29 серпня об 11.00 запрошую всіх охочих до Художнього музею на відкриття фотовиставки черкаського фотографа Ігоря Єфімова «Нескорені», – зазначила Лариса Кошова. – Це проект про українських воїнів, які взяли участь в «Іграх Нескорених», що відбулися цьогоріч на Черкащині. Фотовиставка діятиме в музеї два тижні, надалі зробимо її мобільною, аби якомога більше людей мали змогу її побачити.

ВАРІАНТ-№2

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100