реклама

реклама

Близько першої години ночі 27 серпня невідомі за допомогою вибухового пристрою підпалили службовий вхід до магазину мережі «Файно Маркет» у Черкасах на вулиці Симиренківській, 25. Лише десять дні тому, 17 серпня, цей самий магазин уже атаковували за допомогою димової шашки.

Cherkasy_Ryabokonya25__9  

У головному управлінні ДСНС України в Черкаській області підтвердили, що займання магазину є наслідком підпалу. Суттєво постраждали лінії електромереж будівлі. На щастя, займання побачили сусіди, які й зателефонували рятувальникам у службу 101.

У мережі магазинів вважають, що повторний напад є доказом спроби невідомих «вижити» з Черкас цю кіровоградську мережу, яка прийшла в наш обласний центр неповні два місяці тому і вже відкрила тут шість нових магазинів.

– Нам неабияк пощастило, що поруч живуть пильні й доброзичливі сусіди, – коментують ситуацію у компанії «Файно Маркет». – Добросусідство є гаслом нашої торгової мережі, тож ми раді, що навіть у цій драматичній ситуації нам допомогли сусіди. Отже, сила – у добросусідстві, у порядних людях із правильними цінностями. Ми самі працюємо чесно й відкрито, до чого закликаємо й інших. Проте, якщо хтось вважає методи «конкурентної боротьби», які застосовувалися в 1990-х роках, дієвими, він сильно помиляється. Ми не злякаємося і не відступимо, хоча бути соціально відповідальним бізнесом набагато важче, ніж підкинути конкуренту вибухівку. Добре хоч, що цього разу – в зачинений магазин, і ніхто з відвідувачів не постраждав.

У компанії також додали, що «допоки нас підтримують добрі сусіди, кримінальні наміри зловмисників марні».

Як ми повідомляли раніше, 10 липня в Черкасах на вулиці Менделєєва відкрився перший у місті магазин кіровоградської мережі «Файно Маркет». «Ми, кропивничани, – ваші сусіди. І тут, на Черкащині, ми хотіли б продовжити наші традиції добросусідства – теплі, товариські стосунки», – сказала тоді у коментарі черкаським журналістам директорка з маркетингу мережі «Файно Маркет» Альона Язикова. Мережа позиціонує себе як соціально відповідальний бізнес, декілька років поспіль отримує нагороду «Кращий роботодавець року», «Найбільший платник податків» на Кіровоградщині. До кінця року планує відкрити 23 магазини на Черкащині. Загальна сума передбачених інвестицій – 500 мільйонів гривень за три роки.

Cherkasy_Ryabokonya25__2

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #6 Леонід 28.08.2021 16:09
Альона? Язикова? Які ж вони українці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Сидоров. 28.08.2021 06:02
Воюють. Добре що без трупів поки що. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Таке собі 27.08.2021 22:56
Звісно, місцевим не подобається сильний учасник ринку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Магазин 27.08.2021 21:54
Конкурент місцевим..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Передел собственности 27.08.2021 20:36
Только Чёрный Бай и его личные аграрные титушки-варяги готовы любого не договорного силой под железо зарыть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Алесандр 27.08.2021 17:44
:D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100