реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького та Ужгородський національний університет — партнери. Відповідну угоду підписали ректори університетів.

photo_2021-09-02_16-05-09

Про це інформує пресслужба ЧНУ.

Перебуваючи з робочим візитом в Ужгородському національному університеті, ректор ЧНУ Олександр Черевко зустрівся з керівництвом закладу — ректором Володимиром Смоланкою, першим проректором Олександром Сливкою, керівниками структурних підрозділів, ознайомився з освітньо-виховним процесом та матеріально-технічною базою університету.

Ректори обговорили практичні кроки для налагодження співпраці задля реалізації вітчизняних і міжнародних наукових проєктів, програм академічної мобільності. Цікаве обом сторонам проведення спільних наукових, студентських заходів, стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здійснення фундаментальних досліджень, підготовка та видання спільних наукових публікацій, монографій, підручників, навчальних посібників тощо.

Важливе місце в угоді займає співпраця в сфері підготовки фахівців медичного профілю. Партнери домовилися спільно проводити освітній процес із використанням нових форм і методів навчання, досягнень медичної науки і практики охорони здоров’я для підготовки магістрів медицини.

Детальніше з цього питання ректор ЧНУ Олександр Черевко поспілкувався з деканом медичного факультету Ужгородського національного університету Олександром Болдіжаром.

— Наші нові партнери налаштовані на конструктивну роботу. Переконаний, що попереду — спільні взаємовигідні проєкти, — говорить Олександр Черевко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100