реклама
Sucurity Police

реклама

240 проєктних команд із громад України беруть участь у новій навчальній програмі «Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021» від U-LEAD.

За повідомленням керівника Регіонального офісу "U-LEAD з Європою" у Черкаській області Сергія Слинька, Черкащину у навчальній програмі представлятимуть 30 фахівців з 10 територіальних громад, які потрапили до навчальної програми на конкурсній основі.

Мова йде про: Баштечківську, Ватутінську, Виноградську, Водяницьку, Гельмязівську, Іваньківську, Ладижинську, Ліплявську, Медведівську, Христинівську громади.

Вони вивчатимуть всі особливості життєвого циклу проєктів та під час онлайн-візиту до однієї з успішних громад ознайомляться з найкращими практиками з управління проєктами.

Screenshot_33

«Кроки для спеціалістів з управління проєктами» - це комплексна навчальна програма створена для спеціалістів з управління проєктами, проєктних менеджерів у територіальних громадах та орієнтована на покриття базової потреби в знаннях: що потрібно знати, щоб готувати та реалізовувати проєкти місцевого розвитку.

Cпеціаліст з питань децентралізації та секторальних реформ Представництва ЄС в Україні Томаш Остропольський: «U-LEAD з Європою» розробила комплексний підхід до розвитку спроможності громад. Ми вітаємо команди ентузіастів з усіх 24 областей України, які були відібрані для участі в цій навчальній програмі. Найкращі проєктні заявки, розроблені учасниками, які успішно пройдуть повний цикл програми, отримають право на фінансування за результатами прозорого конкурсу».

Директор Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Бастіан Файгель: «Унікальною особливістю навчальної програми “Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021” є її учасники. 240 проєктних команд, що об’єднують працівників органів місцевого самоврядування, комунальних установ та громадських організацій, загалом близько 700 учасників! Вони займаються підготовкою та реалізацією проєктів місцевого розвитку в громадах.Попереду 4 місяці важкої, але захопливої та корисної роботи, і ми сподіваємося, що навички та досвід, набуті під час цієї програми, дозволять вам професійно зростати в майбутньому».

Про це інформують в Регіональному офісі "U-LEAD з Європою" у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Казладоев 16.11.2021 12:05
Мой казёл Петя говорит, что это всё фигня. А он зря рот не открывает!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100