реклама

реклама

Сьогодні суддя Шполянського районного суду Черкаської області закрив провадження у справі про адміністративне правопорушення стосовно Дмитра Кухарчука у зв’язку з відсутністю події та складу правопорушення.

Черкаське районне управління поліції хотіло притягнути Кухарчука до відповідальності за нібито організацію несанкціонованого мітингу 23 серпня у Шполі під час візиту Зеленського. Тоді кількох ветеранів затримали й склали адміністративні протоколи за те, що вони хотіли поставити президенту питання щодо політики капітуляції та безкарності проросійських сил.

Крім цього, Золотоніський суд закрив справу проти ветерана Олега Толмачова, яку порушили через те, що під час візиту президента в Золотоношу, Олег, на думку поліцейських, тримав образливий плакат про ексрегіонала, якого «слуги» завели у Верховну Раду.

«У нашій країні влада не любить, коли її критикують. Порушені проти мене й мого побратима Кухарчука справи – індикатор того, що режим Зеленського закриватиме рота кому завгодно – волонтерам, ветеранам, людям з власною позицією, але тільки не проросійським виродкам. Сьогоднішні рішення судів – проміжна перемога і доказ того, що весь цей фарс – винятково політичне замовлення», – прокоментував подію ветеран російсько-української війни, представник Черкаського осередку Національного Корпусу Олег Толмачов.

Про це пише сайт Нацкорпусу

photo_2021-11-16_21-23-38

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100