реклама

реклама

Голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» нардеп Антон Яценко виступив із заявою, гостро розкритикувавши давнішні вчинки свого однопартійця, заступника голови облради Михайла Мушієка.

Яценко Мушієк  

Нагадаємо, в 2016 році депутата Мушієка поліцейські затримали п’яним за кермом. Суд визнав його провину і присудив штраф у розмірі 3400 грн.

Цю історію п’ятирічної давнини надреп Яценко вирішив пригадати сьогодні.

«Коли я погодився очолити Черкаську обласну організацію партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», я вважав, що ми повинні працювати для людей, а не навпаки, – написав він у своїй офіційній заяві. – Я наполягаю, щоб до депутата Черкаської обласної ради Михайла Мушієка, котрий обраний від партії «Батьківщина» на посаду заступника голови обласної ради, був застосований імперативний мандат, і його було виключено із партії та з фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді. Ця людина неодноразово дискредитувала партію! Впевнений, що мене підтримає в цьому питанні керівництво партії на чолі з Юлією Тимошенко».

666

Після того, як суд у 2016 році покарав депутата Мушієка за скоєне ним правопорушення, ВО «Батьківщина» і виборці, знаючи про це, в 2020 році знов довірили йому представляти їх в обласній раді, а депутати обрали Михайла Григоровича заступником голови облради. Тому нинішнє обурення Антона Яценка викликає здивування.

Сам Михайло Мушієк, посилаючись на зайнятість, не став коментувати «Прочерку» заяву свого однопартійця Яценка, звівши ситуацію на жарт.

– Який однопартієць? Він же з партії «За майбутнє»! Колеги з партії «За майбутнє» кажуть: «Антон – це наш», – сказав Мушієк.

Нагадаємо, Антона Яценка в 2019 році було обрано до Верховної Ради як представника партії «За майбутнє». 16 лютого 2021 року він вийшов із депутатської групи «За майбутнє», а 18 травня увійшов у фракцію «Батьківщини», також очоливши обласну організацію ВО «Батьківщина».

реклама

Коментарі  

 
+18 #2 Перехожий 26.11.2021 21:17
Два сапога пара.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 кінолог 26.11.2021 20:01
Зійшлися два вовкодава. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100