реклама

реклама

Сьогодні в Черкаській обласній державній телерадіокомпанії «Рось» відбулося відкриття нового студійного комплексу. Генеральний директор ОДТРК «Рось» Лариса Єфремова особисто зустрічала запрошених журналістів з інших ЗМІ та гостей – голову Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба та голову Черкаської облради Валерія Черняка – біля входу до приміщення.


Представників нашого інтернет-видання «Прочерк» ніхто не запросив, тож про відкриття студій ми дізналися від колег. Звичайно, ми вирішили поглянути на нові студії, зроблені, як з’ясувалося, киянами на черкаській державній(!) телерадіокомпанії. Лариса Єфремова зустріла представника видання «Прочерк» зі словами: «Я вас не чекала…» і «Вас бачити не хочу...».

Вона також повідомила, що для неї найголовніше те, щоб наше видання «все хорошее, что сделано, не закинули в ведро с дер*мом и потом не виплеснули на свои страницы».

Однак, після невеликої паузи гендиректор «Росі» таки дозволила нам взяти участь у презентації нової студії.


«Країна, яка нам потрібна», – таким гаслом зустріла присутніх нова студія-трансформер на «Росі». «Трансформер» – це тому, що вона може змінювати свій вигляд. Однак сьогодні на стінах студії вгадувалися обриси столичних пам’ятників і не було жодного натяку, що це саме черкаська студія.

Коли глядачі зібралися, до студії зайшла Лариса Єфремова з губернатором та головою облради. Російською мовою вона розповіла про студію і передала слово Сергію Тулубу. Він звернувся до присутніх українською мовою, зауваживши, що її на Черкащині шанують. Лариса Єфремова посміхнулася.

Голова облради Валерій Черняк вислухав обох і так нічого й не сказав.


Цікаво, що, презентувавши нову студію, Лариса Єфремова не назвала жодної цифри, скільки ж було витрачено на все це коштів. А оскільки «Рось» є державною телерадіокомпанією, то цікаво було б дізнатися про це...

Між іншим, «Прочерк» ще за тиждень до презентації студії хотів поставити Ларисі Інокентіївні це питання, однак вона відмовилася спілкуватися з журналістом.

Опісля першої презентації губернатора швидко повели до нової радіостудії, де він в прямому ефірі розповів про свої враження. Після цього Тулубу та Черняку показали нову новинну студію. Там теж не було жодних розпізнавальних знаків, які б дали можливість глядачу зрозуміти, що це саме новини з Черкащини. Із цього приводу висловив здивування навіть голова облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Після всіх презентацій керівники області пішли до кабінету гендиректора ОДТРК, а журналістам повідомили, що «все закінчилося». Тобто презентація студій відбулася без можливості поставити питання щодо витрат на всі обновки.

Як повідомила «Прочерку» прес-секретар губернатора, питання Сергію Тулубу можна буде поставити в понеділок на його традиційній прес-конференції.

Детальніше дивіться ВІДЕО про те, як журналіста «Прочерку» зустріли на «Росі» та як гендиректор ОДТРК провела Сергію Тулубу екскурсію.

Очікуйте продовження теми в стрічці новин...

реклама

Коментарі  

 
+6 #77 ТАК КАК ЕСТЬ 01.10.2012 19:01
Цитую Микола:
Денис Колесник ПроХВесіонал??? :lol: :lol: :lol: Скромніше трішки,Денисе, скромніше...Не можна самого себе так хвалити. :lol:


"Нерозумнийчолов іче", не заздріть відвертим людям, а по друге Ви вважаете мене за Дениса, то хочу нагадати, він там працює, і толку з наших тут перемовин мабуть йому мало. Але я з ним знайомий і маю можливість дати йому певну оцінку як людині (а не як професіоналу) Та думаю зйміться справами, а не демонструйте свою хитро викручену "нерозумночовічі сть".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #76 Микола 27.09.2012 18:43
Цитую ТАК КАК ЕСТЬ:
Хочу вам сказать, на РОСи уже давно не тот контингент. НЕТ там ни костяка, вообще ничего нет. Народ занимаешься дурью, набрали по блату. И делают дурацкие программы за редким исключением, из тех кого я знаю это только два человека на все их стадо. (Л.Джулай и Д.Колесник)

Денис Колесник ПроХВесіонал??? :lol: :lol: :lol: Скромніше трішки,Денисе, скромніше...Не можна самого себе так хвалити. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #75 Volcha 27.09.2012 18:18
Як я співчуваю колегам з ТРК...На Запоріжжі щей досі "вилазять" її покращання...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #74 Гість 09.09.2012 18:28
маленька ремарочка,

шановний, що назвався КАНДИДАТОМ У ВЕДУЧІ, ДОЗВОЛЬТЕ ВАС ПРОЦИТУВАТИ.

ДИРЕКТОР ФМ-РАДІО, ЯК І ВОНА, РОСІЙСЬКОМОВНИЙ , ТА Й ЩЕ ВІЧНО ПІД КАЙФОМ ХОДИТЬ. бЕРЕТЬСЯ ВЧИТИ МОЛОДЬ, АЛЕ ТОЛКОМ НЕ МОЖЕ ПОЯСНИТИ, ЩО ХОЧЕ ВІД ЛЮДИНИ.ЩЕ ТОЙ ПЕДАГОГ З ХАРьКОВА...

Як я розумію, Ви так і залишилися лише кандидатом. І тепер Ви шукаєте, чим можна виправдатися перед собою. Директор, про якого йшла мова - працював не на одній радіостанції, і взагалі РОСЬ це навіть не його рівень. він професіонал, і якщо Ви не можете зрозуміти, що саме Вам пояснюють, можливо, це не його проблема.
можу лише побажати Вам успіхів у пошуку роботи та взаєморозуміння із роботодавцем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #73 смотрящій 06.09.2012 18:37
За Людмилу Джулай згодний - єдина жива людина з живим словом, душа людська, зболена. Затуркана, звичайно, але ж у яких умовах і на яку зарплату приходиться працювати... Це вам не навіжена Немилостива зі своїм прайсом, Катерина 11 всія Росі...А взагалі там усі мавпи, особистостей нема, нема обличчя на Росі... А тепер взагалі якась хамська .... звідкись вилізла і вчить нас культури... Ганьба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #72 ТАК КАК ЕСТЬ 05.09.2012 20:30
Хочу вам сказать, на РОСи уже давно не тот контингент. НЕТ там ни костяка, вообще ничего нет. Народ занимаешься дурью, набрали по блату. И делают дурацкие программы за редким исключением, из тех кого я знаю это только два человека на все их стадо. (Л.Джулай и Д.Колесник) Естественно за такие зарплаты. Просто бардак, не нужно столь удивляться такому, повертье, это для этих людей нормальный сленг, обыденное общение и совершенно естественное поведение. Только плохо что за наш с вами счет. Когда, бывает, захожу в курятник, думаю о том что каким чудом эта лавочка еще не закрыта, и хватит льстить себе о том что это государственное тв, это болото с присущими для него жителями, как бы хорошо нибыл поставлен голос, красивая речь, якобы туса со всякими перцами. Господи если бы они только знали как о них отзываются та туса которой они так заглядывают в рот - просто не завидую, пусты надежды и траченое время. Посредственных журналистов даже за людей не держат, сколько бы нибыло фальшивых наград.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #71 Вікторія 05.09.2012 16:44
Вони спочатку зробили шикарну радіостудію, тепер поробили відеостудії. це все пракрасно, якщо врахувати, що за рочків 10 на росі нічого в цьому напрямку не робилось. Але... В процесі цих нововведень і оновлень проводились профперевірки кадрів. Деякі журналісти, пропрацювавши не один рік, в результаті виявились не профпридатними. За логікою, їх мали б виштовхати на курси підвищення кваліфікації або взагалі на пенсію. Але в результаті на пенсію пішли ті, кому ще б працювати і працювати, а ті криси повчіплялись в крісла. Що ж то за диво таке, що талановиті і працьовиті люди звідти йдуть, або ж взагалі на них не зважають, а тих, кому б вже пора "на вихід", сидять, ніби то їх не колише. Що це за контроль кадрів? вже якщо хочете покращити щось, то починайте з "голови", а не з того, що за спиною стоїть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #70 comendante 05.09.2012 14:54
Цитую ТВ-12:
... местные теле-холуйчики выискались подлизывать Ефремовой. Лизали Калине, Уздемиру теперь ей. Имена этих людишек в ОГТРК все знают
Дык, Иванченко с Климинюком выперли - самых главных ЛИЗУНОВ :D Что ещё остались :o Ааа я сарказм понял - годами не работали а тут работать заставляют. Так пусть говорят и про "мёртвые души" при Калине (Марченко вкурсе со своими холуями) и про премии "для своих" :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #69 Оксана Колісник 04.09.2012 21:38
Цитую Satani:
Послушайте себя, убожества...попытками поднять ваше телевидение на столичный уровень? Не позорьтесь, провинциалы. Это для ваших детей создаются новой командой телепрограммы, просвещающие, окультуривающие ..чтобы не были подобны своим диким родителям, недоумкам, невоспитанному быдлу, людям-мышам, не имевшим человеческого облика никогда. Читая эту вашу с**нь, представляются дегенераты с черными зубами в дуплах, и не подобранной слюной. А все, видимо, потому что некому было нести культуру в черкасские массы...
Це звідкиля таке вилізло? А можна трохи більше про "культуру - в маси"? Хоча - куди вже більше? Вся концепція, прости Господи, "культурного просвітництва черкаських мас" презентована. Коментатора "культурою" так і "пропирає"! Ще трохі і піною з "хлібоприймальни ка" похлинатиметься (адресок підкажіть - "швидку" підтягнемо з гуманістичних міркувань з вакциною від сказу). Нічого не скажеш, добірні кадри у владної команди...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #68 ТВ-12 04.09.2012 19:43
Когда уже вы, росисты, скажете этой наглой даме все, что о ней думаете? Почему то в Запорожье эту супер-профи долго не стерпели, а вы молчите, да еще и местные теле- холуйчики выискались подлизывать Ефремовой. Лизали Калине, Уздемиру теперь ей. Имена этих людишек в ОГТРК все знают
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100