реклама

реклама

Розповісти про власні історії успіху – з такою метою департамент соціального захисту Черкаської міськради запросив сьогодні з нагоди Дня захисту прав людей з інвалідністю до міського будинку культури імені Кулика черкасців, які мають інвалідність: митців, громадських діячів, підприємців та представників і представниць численних інших професій.

1638538282350

– Усім, що маю в житті, я зобов’язаний одному бажанню – бути таким, як усі, – розповів заслужений художник України Іван Бондар. – У дитинстві я мав комплекс неповноцінності, мені було важко дотягтися до своїх однолітків, іноді навіть було важко дихати. Але я дуже хотів бути таким, як усі. Я вивчив самбо, навчився різьбі по дереву, образотворчому мистецтву і… залицятися до жінок. Тепер я маю все: успіх, сім’ю, друзів.

Окрім життєвих історій успіху, відвідувачі заходу могли ознайомитися із продукцією та творами відомих черкасців, які мають інвалідність. Зокрема була представлена виставка художніх робіт Івана Бондаря, Миколи Теліженка, книжок видавництва Олександра Прилуцького.

Від імені міської влади учасників заходу привітали заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава і заступник директора департаменту соціальної політики ЧМР Ігор Волошин.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100