реклама

реклама

Оновлену концепцію розвитку кінотеатру «Україна» презентувала керівниця комунального підприємства Валентина Слуцька.

3_1273

Участь у заході взяли заступниці міського голови Анастасія Чубіна та Марина Гаркава, заступник міського голови Павло Валенчук, депутати Черкаської міської ради та представники управління культури Черкаської міської ради.

Директорка «України» Валентина Слуцька повідомила, що основною проблемою кінотеатру є відсутність власних засобів виробництва – кінопроекторів для демонстрації кінофільмів, які заклад мусить орендувати, що потребує великих коштів. Тому закладу для покращення роботи дуже потрібно мати власне обладнання.

Вона розповіла,що згідно з новим баченням розвитку, кінотеатр має перетворитися на сучасний, багатофункціональний культурний центр.

1_1873

У рамках закладених у концепцію розвитку змін відбудеться трансформація великого кінозалу в кіноконцертний з найсучаснішим обладнанням і акустикою. Це дозволить використовувати його не лише для показу кінофільмів, але й для проведення потужних  різножанрових проектів:  спектаклів, концертів, фестивалів, творчих зустрічей.

«Вже сьогодні колектив закладу, втілюючи концепцію, працює над створенням мультимедійного арт-простору для проведення постійно діючих виставок сучасного мистецтва, конференцій, тренінгів, перфомансів, майстер-класів, інсталяцій, забезпечення доступу до додаткових освітніх, культурних послуг, а також створення оновленого простору для дозвілля відповідно до сучасних вимог.
Родзинкою нового багатофункціонального культурного центру стане кінозал просто неба із пересувним дахом, облаштований на даху приміщення, оснащений засобами захисту та апаратурою для проведення різних культурних заходів», – розповіла Валентина Слуцька.

2_1597

Щоб цей процес стартував, певні кроки треба зробити вже найближчим часом. Для перетворення великого кінозалу на кіноконцертний необхідно провести відповідне обстеження приміщення на з’ясування можливості проведення такої реконструкції та виготовити проектно-кошторисну документацію. На це необхідна підтримка з бюджету міста. Кошти необхідні і на завершення облаштування арт-простору (придбання меблів, екрану, звукової апаратури тощо).

«Україна» – єдиний у Черкасах кінотеатр комунальної власності. Великий кінозал має найбільший у Черкасах  екран, який є другим за величиною в Україні після столиці.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Бюджет 22 10.12.2021 00:00
Цитую Будуть красти:
Якщо мова заходить про ПКД, то наміри взяти для валі.Нормальний керівник або приватний власник зробив би, з кінотетру дохідне КП.А що зробить родичка колі, чорнобаївська вчителька, партфункціонер...вірно допомогти вкрасти.Її задача обозначить, та собі відгребсти.

Велика кількість об’єктів, які записані там (в Програмі соціально-економічного і культурного розвитку міста – ред.), починають будуватися, роблять реконструкцію, але не вистачає коштів їх завершити. Минулого року було затверджено 700 мільйонів гривень бюджету розвитку, а надійшло і було виконано 500. Починаючи з літа, коли коштів уже ні на що не вистачає, починається просто битва за ці гроші. Приходять підрядники, вони виконали роботи, а платити немає чим. Це пекло пережити дуже складно, – коментує депутатка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Хитро 09.12.2021 16:20
Зробити реконструкцію за міський бюджет, щоб потім приватизувати. Хитрощів повна торба.
основною проблемою кінотеатру є відсутність власних засобів виробництва – кінопроекторів для демонстрації кінофільмів, які заклад мусить орендувати, що потребує великих коштів. Тому закладу для покращення роботи дуже потрібно мати власне обладнання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Будуть красти 09.12.2021 15:02
Якщо мова заходить про ПКД, то наміри взяти для валі.Нормальний керівник або приватний власник зробив би, з кінотетру дохідне КП.А що зробить родичка колі, чорнобаївська вчителька, партфункціонер...вірно допомогти вкрасти.Її задача обозначить, та собі відгребсти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Зрадниця Юлі 09.12.2021 14:13
Директорка зрадила Юлю, бігає з партії в партію, проводить партійні заходи за міський бюджет. Треба приватизувати та скинути збиткове комунальне майно,Юра будівлю зробить прибутковою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100