реклама
Sucurity Police

реклама

Головний лікар Черкаської центральної районної лікарні Микола Гуськов удостоєний високої церковної нагороди, повідомляють у Черкаській єпархії Православної церкви України.

IMG_4857

У день святого Миколая 19 грудня 2021 року митрополит Іоан відвідав Свято-Успенську парафію села Червона Слобода. Архіпастир привітав вірян зі святом та вручив високу церковну нагороду головному лікарю Черкаської центральної районної лікарні Гуськову Миколі Володимировичу.

З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Митрополита Епіфанія Микола Володимирович нагороджений відзнакою Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою, побожним народом та за жертовне служіння у збереженні дару життя.

Голова парафіяльної ради Елеонора Антонівна Левицька висловила вдячність архіпастирю за молитви та за візит на парафію, а також привітала Миколу Володимировича із високою церковною нагородою. До вітань долучився і Червонослобідський сільський голова Литвиненко Олександр Петрович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Жена Гуськова 28.12.2021 13:36
Как Гуськов? Почему Гуськов?
https://www.youtube.com/watch?v=m89h5VR-gx0
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100