Міський голова Черкас Сергій Одарич під час сьогоднішньої прес-конференції знову звернувся до водіїв, щоб ті дотримувалися правил дорожнього руху та звертали увагу на обмежувальні знаки під час ремонту доріг. За його словами, недотримання знаків призводить до забруднення автомобілів та погіршення якості асфальтування.

Сергій Одарич розповів, що щодня знаходяться водії, які попри обмежувальні знаки, все ж заїжджають до місць ремонту доріг.

– Летять, вискакують на залиту емульсію. Гальма на ній не працюють! Один одного ззаду доганяють, луплять та забризкують машини емульсією… – прокоментував Сергій Олегович.

За його словами, від емульсії машини дуже складно відмити. Це можна зробити хіба що соляркою. Також він нагадав, що неуважність водіїв погіршує якість асфальту, адже колесами стирається емульсія, а замість неї потрапляє бруд. Це призводять до неякісного прилипання старого асфальту до нового.

– Сподіваюся, нам вдасться за період ремонту доріг виховати черкаських водіїв, які будуть з повагою ставитися до доріг,  якими вони їздять, – зазначив Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ксю 03.09.2012 20:04
ооо, наша пісня гарна й нова) то були винні ремонтники, потім - погода, тепер - будуть самі водії, поганці такі, вискакують, емульсію псують... наступного разу зробить винними у поганих дорогах пішоходів, які поряд із місцем робіт дихати сміють :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Небайдужий 03.09.2012 17:34
но не одного ДТП не зафиксировано, хотя доганяють, луплять...фантастика :lol:

новости о новом покрытии смотрим здесь
http://forum.ck.ua/viewtopic.php?p=3106129#p3106129
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100