Якісь рухи там відбуваються, однак до конкретних наслідків це не призвело, – такою була відповідь міського голови Черкас Сергія Одарича під час сьогоднішньої прес-конференції на запитання журналіста «Прочерку» про те, яка зараз ситуація з КП «Водоканал» та КП «Черкаситеплокомуненерго».

Нагадаємо, вже кілька тижнів обидва підприємства знаходяться у критичному стані. Причиною є те, що держава не погасила кошти за різницю у тарифах, тому черкаські підприємства вважають боржниками. Через це «Водоканалу» погрожують відключенням світла, а котельні «Черкаситеплокомуненерго» вже відключили від газу (що спричинило відключення 41 будинку від гарячої води).

Міський голова звернувся до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, щоб той особисто розібрався з цією проблемою. Однак поки її так і не вирішили.

– Кожен день директор «Обленерго», директор черкаського РЕУ, директор «Водоканалу», міський голова витрачають годину в день на врегулювання цієї ситуації, якої не повинно би було бути. За цю годину в день кожен міг би робити щось корисне, щось створювати. А ми займаємось розв’язанням конфлікту, який нам підкинула держава, що взяла на себе зобов’язання і їх не виконує, – прокоментував Сергій Одарич.

На його переконання, замість цього директор «Водоканалу», наприклад, міг би займатися колодязями та впровадженням якихось енергоефективних засобів.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Новый Гость 13.11.2012 12:43
Уши бы не слушали и глаза бы не видели
этот беспредел.
И не надо умную **рду делать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 choe 03.09.2012 13:38
навряд чи голова правління ПАТ "Черкасиобленерг о" витрачає зазначену кількість часу щодня - ситуацію енергетики розуміють та й не один черкаський водоканал заборгував компанії за спожиту електроенергію. а чи зрозуміють споживачі електроенергії в разі можливих масових відключень в період негоди - до зими ж ,зазвичай,сани готують влітку?отож і про зимовий аварійний запас енергетики дбають зазделегідь.хіба не зрозуміло,що за спожиту електроенергію треба платити всім і вчасно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100