реклама

реклама

Для встановлення акаунтів та осіб, які причетні до повідомлень про нібито замінування у Черкасах залучені всі необхідні служби.

1642500632-39

1642500929-307Про це сьогодні на початку засідання виконавчого комітету повідомив заступник начальника Черкаського районного управління поліції Олександр Чіпець, передає Zmi.ck.ua.

За словами пана Чіпця, таких фактів було п'ять у Черкасах. Вони мають хаотичний характер та відбуваються й по інших містах України. Зараз проводять розслідування та вже деякі напрацювання є. Зазначають, що очікують отримати позитивний результат у найкоротші терміни. Поліція буде реагувати навіть тоді, коли школи будуть зачинені.

«Є певна процедура, яку всі повинні дотримуватися. Ми зацікавлені, щоб діти пішли до школи якомога швидше», – сказав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні зранку до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування Черкаського художньо-технічного коледжу. Нагадаємо, що аналогічна історія із «замінуваннями» черкаських шкіл сталася 12, 13, 14, 17 січня, але жодного разу, на щастя, інформація про замінування не підтвердилась. Від сьогодні, 18 січня, діти черкаських шкіл через систематичні повідомлення про «замінування» перейшли на дистанційне навчання. Як повідомляє Укрінформ, з аналогічних причин на дистанційку переведено також школи Миколаєва. Також повідомлялося про замінування усіх торгових центрів Черкас, однак і ця інформація не підтвердилась.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Максим 18.01.2022 20:15
Звертаюсь до Сергія Тищенка - заслухайте через місяць поліцію - що зроблено?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сергій 18.01.2022 19:38
Шукайте кому це вигідно. Економія на опаленні і дитячому харчуванні, як мінімум. Да і всі це розуміють. Суцільна зневага до людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Степанич 18.01.2022 18:50
Зачем вообще реагировать на АККАУНТЫ?
Виртуальные сети, виртуальные сообщения
Только телефонные звонки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100