реклама

реклама

Сьогодні на Соборній площі голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вручив сільським школам 43 автобуси.


Щоб підкреслити урочистість події, за годину до початку вручення постелили червоний килим для губернатора та голови облради.


Усі новенькі автобуси, прикрашені повітряними кульками, вишикували по периметру площі, а довкола розставили намети Партії регіонів та людей із прапорами. Останні на запитання «Прочерку», скільки коштує година «стояння», як один відповідали, що є просто волонтерами.


Об 11-ій годині з приміщення облдержадміністрації шеренгою вийшло керівництво. У вітальному слові Сергій Тулуб зазначив, що вручення автобусів відбувається на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича:

– Уперше за всі часи незалежності України понад 10 тисяч дітей та 2,5 тисяч вчителів матимуть можливість у будь-яку пору року доїхати до шкіл.

Після цього Сергій Борисович нагадав, що 10 років тому програму забезпечення сільських шкіл автобусами започаткував також Віктор Янукович, тільки тоді ще на посаді Прем’єр-міністра.

– За останніх два роки Черкащина отримала 44 автобуси та плюс сьогоднішні 43. Тобто бачите, більше 80 автобусів отримані за 2 роки.

Ключі від автобусів очільник області вручав головам райдержадміністрацій та начальникам відділів освіти.


Так, Драбівському району вручили 5 автобусів, по 4 автобуси – Золотоніському та Лисянському, 3 – Корсунь-Шевченківському, Монастирищенському, Черкаському та Смілянському, 2 – Чорнобаївському, Тальнівському, Кам’янському, Уманському, Жашківському, Городищенському, 1 – Канівському, Звенигородському, Катеринопільському, Маньківському, Христинівському, Чигиринському.

Даючи команду водіям рушати до своїх шкіл, Сергій Борисович вкотре подякував Президенту, завдяки якому «ця подія стала можливою на шляхах Черкащини».

Усі автобуси в супроводі міліції проїжджали повз голів облдержадміністрації та облради, сигналячи та «підмигуючи», на що вони мило посміхалися.

реклама

Коментарі  

 
+4 #33 молнія 07.09.2012 14:51
ДМИТРЕ, А ЧОГО Ж ТИ НЕ ЗРОБИВ ДО 1 ВЕРЕСНЯ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #32 Дмитро 07.09.2012 14:20
Насправді все мало відбутися до 1 вересня !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #31 прохання 07.09.2012 10:59
А всім нам вкупі на землі Єдиномисліє подайІ братолюбіє пошли.
Тарас ШЕВЧЕНКО "Молитва"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #30 Б.Юхно 07.09.2012 09:20
Така помпа,звісно,др атує.А надто-коли сотням людей ламає плани.Але впевнений- так само передавали б автобуси і комуністи у Союзі,і всі незалежні.Хто заважав оранджосам це робити? Гатили бабло в свою Підкову, де тепер все ремонтувати треба,а ще більше в кишені.Ні обл.дит.лікарні,ні автобусів,ні порту,ні доріг...Так що годину перекритої площі можна перетерпіти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #29 О.ЧУПРИНА 07.09.2012 08:07
Цитую О.:
Гамн*****т Чупрына! Пешком ходить надо. А детей надо возить.

Нервують козачки найняті.Дітей дійсно возити потрібно,але при чому тут центральна вулиця Черкас перекрита під час цього популістського дійства?Чому заповнені людьми маршрутні автобуси повинні годину стояти у пробках,прорива тися через двори будинків в яких гуляють малі діти і т.д.. Добрі справи робляться тихо якщо у їх виконавців і руки,і думки чисті.Не допоможе цей горе-піар політичним банкрутам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #28 Гость 07.09.2012 01:09
Вот почему у нас такое.
То что должно быть рядовым и обыденным, превращают
в шоу больных.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #27 Гость 07.09.2012 00:57
Ребята это называется просто СТАРЧЕСКИЙ МАРАЗМ.
Хотя вроде рано ... .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #26 Гость 07.09.2012 00:53
Другой бы вместо Януковича эту голливудскую звезду и дня не держал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #25 О.ЧУПРИНА 06.09.2012 22:20
Цитую Веселий:
Чуприні: Молодець ... А ти що ЗРОБИВ?????ЛЯ-ЛЯ-ТРА-ЛЯ-ЛЯ!!!!

Чи ти Веселий погано бачиш,чи недочуваєш? Більшість з молодих прапороносців були неповнолітні.З десяти жителів регіональних палаток тільки двоє знають, що ПР це парламентська партія і її Почесним головою є В.Янукович. Але їм всеодно за кого ПРАПОРОМ МАХАТИ.Агітаційний матеріал ПР дійсно дорогий, надрукований за крадені гроші.Що я робив? Обслуговував та ремонтував обчислювальну техніку,розробл яв алгоритми та програми.Створював власні фірми та керував ними.За роки Незалежності України ні у кого на зарплаті не був,сам платив та плачу зарплату великій кількості людей. Особисто за допомогою німецьких фахівців освоїв технологію очистки обладнання покрасочних комплексів автоскладальних заводів та передавав досвід своїм працівникам.Таке тобі ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ і ТРУ-ЛЯ-ЛЯ. Твоїх "патронів" завжди перемагати буду бо СИЛА в ПРАВДІ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #24 Павло 06.09.2012 22:09
От вибл**ки регіональні на чолі з президентом!
Звысно,добре,що автобуси купили,але не треба говорити шо завдяки презику. Гроші то державні.
Щось вони якось дуже підозріло перед виборами зайнялись хорошими справами.
Яника чекає доля Кадаффі в кращому випадку,вже мовчу про те,що буде перед Богом відповідати!
А його посіпак чекають теж не найкращі часи.
Хоча,по великому рахунку,маємо,щ о заслужили,як не сумно це визнавати(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100