Міська рада 6 вересня погодилась прийняти у власність громади міста рухоме майно ПАТ «Азот» – тролейбус, подарований Черкасам на День міста 2 червня. За таке рішення проголосували 38 депутатів, інформує сайт МВК.

Відсьогодні дарунок «Азоту» став власністю міста. Але до часу виходу тролейбусу на лінію має відбутися ще низка офіційних процедур. У тому числі - реєстрація тролейбуса в податковій та органах Державтоінспекції. Крім цього, міська рада має прийняти ще одне рішення – про передачу подарованого «Азотом» тролейбуса на баланс комунального підприємства «Черкасиелектротранс», яке займається пасажирськими перевезеннями. Як повідомив начальник управління вуличної інфраструктури і транспорту міськвиконкому Андрій Наумчук, після отримання всіх погоджень і прийняття на баланс «Черкасиелектротрасу», тролейбус вийде на лінію. Орієнтовно це має відбутися за 10 робочих днів.


«Тролейбус готовий до виходу на лінію. Ми відібрали для цього тролейбусу найкращого водія, водій пройшов навчання. Ми чекаємо на нове засідання Черкаської міської ради і дуже сподіваємося, що депутати оперативно приймуть рішення про передачу тролейбусу на баланс комунального підприємства «Черкасиелектротранс». Тоді вже можна буде конкретно говорити про час коли він вийде на лінію. Я дуже хочу щоб це відбулося якомога швидше», – зазначає представник ПАТ «Азот».

Попередньо планувалося, що новий тролейбус курсуватиме за маршрутом №1 «ВАТ «Аврора» - санаторій «Україна». Тролейбус має низьку підлогу і зручний для людей із обмеженими можливостями.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Оксана Колісник 08.09.2012 10:20
Бачте, скільки складнощів виникає з подарунками для комунальних підприємств? Це я звертаюся до коментаторів теми з оновленою студією "Росі" та обладнанням для неї, які дехто пропонував приймати "нє взірая на". Для зацікавлених - скільки названо імовірних адресатів інформаційних запитів для з'ясування "хто? що? й почім?". Панові Наумчуку треба тільки подякувати за цей своєрідний "майстерклас".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Дмитро 07.09.2012 13:34
Це конвеєр, якщо чув таке слово ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ramler 07.09.2012 11:49
Якщо це реальне фото,то подарований був зеленим.
Побілів від злості,чи що? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100