Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб прийшов до організованої на Соборній площі фан-зони, де транслювали прямий ефір шоу «Майd’анs», щоб підтримати черкаську команду танцюристів.



– Сьогодні я дуже схвильований і мене просто переповнюють емоції, адже черкаська команда «Майd’анsу», яку підтримала обласна державна адміністрація, набрала найбільшу кількість балів від суддів! Я впевнений, що Черкаси переможуть, тому вже особисто відправив кілька sms-повідомлень. Такі моменти, як сьогодні, об’єднують людей, заради цього ми і працюємо, – звертаючись до присутніх на Соборній площі жителів міста сказав Сергій Тулуб.

Також очільник області подарував одній з найменших, але найактивнішій вболівальниці черкаської команди «Майdан’sу», DVD-програвач за те, що дівчинка брала участь у всіх конкурсах та найемоційніше підтримувала танцівників.

Протягом усіє трансляції «Майdан’sу» черкащани змагались у «танцювальному батлі», відповідали на запитання вікторини про шоу, команду та хореографа, фільм «Матриця» (теми першого виступу команди), та брали участь у конкурсі «танцювальний лідер», повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 оглядач 10.09.2012 16:40
Ми вами пишаємось!!!!! :lol: Найкращий виступ, як на мене. Навіть мурашки по всьому тілу пробігали, коли танцювали. Ми з вами, так тримати!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Розумниця 10.09.2012 12:38
Черкаська команда молодець! Так тримати!Не пожалійте і ви декількох смс, проголосуйте за них!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100