Метою заходу було вирішення актуального для педагогів питання: «Збереження ментального здоров’я учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану».

Спеціалісти обох територіальних громад мали змогу обмінятися ідеями, кращим набутим досвідом та практиками щодо вирішення поставленої проблеми. Педагоги щедро ділились своїм творчим доробком щодо створення безпечного освітнього середовища та застосування різноманітних форм і методів збереження ментального здоров’я учнів та вчителів.

441373338_842629941242679_4545738401891435812_n

Учасники семінару мали змогу практично засвоїти цілий ряд практик, запропонованих педагогами-професіоналами Бобрицької ТГ. Учасникам пощастило побувати у Державному історико-культурному заповіднику «Трахтемирів», відновити ментальне здоров’я шляхом спілкування з природою, відвідавши «Місця сили». Всі були у захваті від чайної та козацької церемонії – майдфулнес.

Підбиття підсумків заходу підтвердило, що організаційна форма спільної діяльності, колективна співпраця приносить позитивні результати та демонструє ефективність співробітництва вчителів у вирішенні різноманітних питань.

Захід проведено за ініціативи Чиж Валентини Миколаївни, помічника народного депутата Войцехівського В.О.

Про це пише Бобрицька сільська рада

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100