реклама Делікат

Учора, 23 листопада, о 17.00 год. до чергової частини Соснівського райвідділу міліції міста Черкаси надійшло повідомлення проте, що на Соборній площі невідомі встановили туристичний намет. На місце події виїхала слідчо–оперативна группа Соснівського райвідділу міліції.

У ході проведеної перевірки було встановлено, що з метою привернення уваги громадськості до питань Євроінтеграції чоловік намагався встановити намет. Працівниками міліції було роз’яснено чоловікові та групі осіб, що перебували з ним, що намет встановлений незаконно і своїми діями вони порушують благоустрій міста. Відносно громадянина, що встановив намет працівниками міліції складено адміністративні матеріали за ст. 152 КУпАП.

Учасники несанкціонованої акції мали на меті встановити ще додатково два намети, після чого місце, де знаходився намет було оточено працівниками міліції. Пізніше на площу прибула ще група осіб, яка розпочала галасувати та штовхатися, чим створила безлад на Соборній площі.

Під час проведення даних заходів порушень громадського порядку не зафіксовано, інших звернень, заяв та повідомлень про порушення правопорядку на Соборній площі міста Черкаси до ОВС не надходило.

Під час проведення акції ніхто з її учасників працівниками міліції не затримувався. Про це інформує прес-служба Черкаського обласного управління МВС України.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Нестор Іванович 25.11.2013 10:16
Коли у брехливої влади немає ЖОДНИХ аргумантів у своє оправдання - брехати доручають правоохоронцям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Сіренький 25.11.2013 08:42
За останні роки мені приходилося декілька разів викликати міліцію. І що ви думаєте? Жодного разу раніш аніж хв. за 40 не приїжджали. А за цей час можна декілька разів вбити, згвалтувати, обікрасти й продати вкрадене. Кожен раз відповідь була, що ми, хто викликав, не одні, що бензину немає тощо.
А мирних людей розігнати, побити, в каталажку посадити - і бензина є, і решти викликів немає.
Тож, виходячи з вищесказаного, побажаймо цим ланцюжним псам і надалі стояти на стражі благоустрою нашого неблагоустроєно го міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Людина 24.11.2013 21:01
ОДНИМ СЛОВОМ - МУСОР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Черкаси 24.11.2013 20:43
ну... мусора в своєму репертуарі... на правопорушення не дочекаєшся, а бандюків кришувати, тут як тут...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Таісія 24.11.2013 19:36
Тобто наша заява про злочин їм не надходила????? Що нам розтрощили намет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 oleg 24.11.2013 19:24
оце брехня. Якщо подана заявка на акцію і немає ніякої заборони суду то все що вони в УМВС кажуть є лапшою, а все що зробила міліція є протизаконним. І насправді тут організаторам слід було подати в скаргу прокуратуру, яка має розслідувати законність дій міліції (насправді це в конечному випадку нічого не дасть але не дозволить УМВС робити ось такі заяви).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Черкасець 24.11.2013 18:47
Нарешті міліція почала опікуватись благоустроєм! Сподіваюсь, наступна справа буде присвячена встановленню особи, яка віддала розпорядження про знищення ялинок на Соборній площі. Не поліпшує благоустрій десятирічне будівницво за театром...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100