реклама Делікат

Сьогодні на центральній площі Умані о 18:00 відбудеться акція «За Європейську Україну!». Про це пише в соцмережі «Фейсбук» член політради «Батьківщини» Максим Поляков.

Він запрошує всіх патріотів України приєднуватися до акції уманчан. Також Поляков закликає їх залишити свій підпис, який підтверджує вибір за євроінтеграцію України. Збір підписів відбудеться у наметі біля Укрпошти.

Нагадаємо, що вчора в Умані також відбувся євромайдан, на якому через соцмережі зібралося більше сотні осіб. Сам Максим Поляков відучора перебуває в Києві на євромайдані.

Як уже повідомляв «Прочерк», у Черкасах євромайдан сьогодні розпочнеться на Театральній площі о 18:00. Організатори планують налаштувати пряме включення з інших міст.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Уманский Еврей 26.11.2013 03:58
Если бы не хасиды, то про Умань вообще никто бы не знал в мире. По Украине знают Софиевку, а так конечно движение хасидизма знают во всем мире.
А про Евро интеграцию, боюсь что боком выйдет Украине этот шаг. Посмотрите что стало с Грецией, по всей Европе молодёжь без работы. Не хотите Москве "поклонятся", так будем поклонятся ЕС в Брюсселе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Доцент 25.11.2013 15:18
Цитую Олег:
еще одно трепло...пускай с буликом дальше общается как говорится дв д...ла это сила))))


В цій ситуації схоже, що тріпло саме Ви, а уманьчани завжди мають свою думку і за себе постояти вміють. Наш вибір - Європа, а пилюка на чоботі жириновського.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Олег 25.11.2013 14:14
еще одно трепло...пускай с буликом дальше общается как говорится дв д...ла это сила))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100