реклама Делікат

Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, родом із Звенигородщини, на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» відзвітував, що о 06.45 повернувся з Майдану разом із старшим сином Олексієм і колегами-депутатами Миколою Катеринчуком, Олегом Канівцем та Іриною Купрейчик. Вони допомагали тримати кордон у районі Центрального будинку офіцерів.

«Вул. Грушевського, пров. Кріпосний і вул. Грушевського з цього боку надійно перекрито автотранспортом і барикадами. Для людей розгорнуто армійські намети з обігрівом, підвозиться харчування і теплий чай. Стоять туалети. Настрій у людей – бадьорий, мотивація тверда – тримати за горло не лише нинішню владу, але й наступну не менше! Трьом вождям не завадило би послухати, що про них говорять люди біля вогнищ уночі – з трибуни того не почують», – зазначає Анатолій Степанович.

За його словами, охорона барикад ще далека від військової, але кожен день Майдану організованості й пильності додає.

«Мій помічник Віталій Цибульський постійно, а цієї ночі особливо, працює разом з офіцерами-афганцями. Щоб краще вирізняли – тепер у камуфляжі, з погонами полковника, людям присутність військових додає впевненості. Разом із групою генералів і офіцерів постійно відслідковуємо ситуацію в силових структурах. Поки спокійно. Десь о 05.40 ранку отримали сигнал попередження: з боку метро «Арсенальна» через Маріїнський парк до нашого кордону прямує колона із 13 автобусів з бійцями «Беркуту». Табір одразу згуртувався до оборони, пісні й розмови затихли. Разом із Катеринчуком ми підійшли до будівлі Ради й перевірили: прибув не «Беркут» – підрозділ внутрішніх військ, з пакетами і термосами, для ротації. Відбій тривоги. Насправді міліція стомлена не менше наших, їм уже давно всі ці цілодобові чергування з рейдами набридли. Інколи підходять до нас за теплим чаєм чи бутербродом:)», – пише про свої спостереження із місця події Анатолій Гриценко. – «Хто з Вас піддався сумнівам чи песимізму, моя Вам порада: підходьте на Майдан саме вночі – отримаєте позитивний заряд бадьорості й мотивації, гарантую!»

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Черкасець 09.12.2013 12:35
СЄргЄй, мені дуже дивно, що америкосом називаєте українця, що говорить українською і стоїть за українців. Може Азуров є для вас українцем? Маєте схиблене сприйняття дійсності. Співчуваю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 сергей 09.12.2013 12:23
Еще один америкос дает советы, имея пути отхода. Вон из Украины, деструктор!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100