реклама Делікат

Черкаська влада обманює місцевих чиновників, обіцяючи їм одну суму за поїздку на майдан, а у підсумку виплачуючи іншу. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив депутата Черкаської міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький.

Він розповів, що спілкувався з людьми, звезеними з різних регіонів до Києва для підтримки провладної партії.

– Влада вже зіткнулася з проблемою, що немає кого везти. Люди відмовляються. Проте чиновників у примусовому порідку вони туди таки везуть. Один з представників опозиції спеціально затесався в той натовп, коли привезеним людям почали роздавати гроші. То організатори так поспішали, що не встигли у нього прізвище перевірити, проте гроші дали. Сума – 180 гривень. При цьому мітингувальники обурювалися, що їм обіцяли 500 гривень. Отже, навіть у цій ситуації влада вирішила обібрати громадян, – зауважив Микола Булатецький.

Він запропонував людям іти до голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба вимагати доплати.

При цьому, Булатецький пожартував, мовляв, свідомим громадянам слід об’єднуватися в соцмережах у групи, їхати за гроші від влади в Київ і там ще говорити зі звезеними несвідомими людьми, пробуджуючи їх свідомість.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Семьон 09.12.2013 17:28
Микола Іванович, відзвітуйте, скільки ви витралили на "гарячі обіди", в який входив один пиріжок-тошнотик та стаканчик чаю для своїх агітаторів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Нащадок Гонти 09.12.2013 15:57
Моїх земляків уманчан теж на гроші кинули, за участь у акції в Черкасах не розрахувалися зовсім. За Київ теж обіцяне не заплатили. Тих,хто їздив на акції цих бандитів не схвалюю, але регіоналам на всіх наплювати, аби тільки красти, красти і увесь час красти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 незнайка 09.12.2013 15:56
Дешевле в Канев к девчатам сьездить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100