реклама Делікат

«Тільки-но лідери опозиційних фракцій закінчили брифінг і разом з журналістами вирушили на пости до урядового кварталу», – повідомляє з Києва у «Фейсбуці» нардеп від «УДАРу» Ірина Геращенко.

«За інформацією наших нардепів, що чергують, там скупчення внутрішніх військ і «Беркута». Почалася спроба тиснути на наметові містечка. Не виключено, що почнеться зачистка, а не просто залякування. Силовики скупчилися на Богомольця, на Кріпосному провулку, на Грушевського. До речі, співробітників комітетів ВР попросили вийти з приміщень до 16 години. Кличко наголосив, що будь-яка спроба застосувати силу проти мирних людей ляже на президента», – інформує Ірина Геращенко.


При цьому в опозиції заявляють про намагання силовиків зачистити дальні блок-пости мітингувальників.

Як повідомив на брифінгу лідерів опозиційних фракцій Олег Тягнибок силовики починають відтісняти пікети на вулицях Грушевського та Лютеранській. Про це пише «Українська правда».

Фото з Фейсбуку

Фото з Фейсбуку


«Зараз змістили і побили із пікетів», - додав до цього Арсеній Яценюк.

«Тим часом комендант наметового містечка на майдані Андрій Парубій збирається разом з загонами йти на один з дальніх блок-постів біля будинку офіцерів. За його словами цей блок-пост уже зараз оточений міліцією», - розповів Тягнибок.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 патриот 09.12.2013 21:21
Тварюки дочекалися поки людей поменшало - що ж вчора не підступалися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 незнайка 09.12.2013 18:08
Опыт окружать села на Украине вояками имеется
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100