реклама Делікат

Через холодну погоду мітингувальники столичного Євромайдану гріються в приміщеннях і наметах. Керівник Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко закликає українців не боятися холоду та виходити на Майдан. На його думку, саме масовість зараз може зіграти вирішальну роль. Про це Віталій Іляшенко, перебуваючи в Києві, розповів у коментарі «Прочерку».

За його словами, вчорашній інформаційний вибух про зачистку урядового кварталу від барикад дещо злякав українців, тож їхня активність на Майдані зменшилася.

За оцінкою Іляшенка, зараз у середмісті Києва до 10 тисяч мітингувальників. Водночас на запитання про те, чи планують опозиціонери знову блокувати урядовий квартал, Віталій Іляшенко повідомив, що подальші плани опозиції будуть відомі лише ввечері.

– На сьогодні ми намагатимемося триматися разом на Майдані. Крім того, мітингуємо під судами, що відпустили затриманих. Зараз на Майдані все спокійно, правоохоронців небагато. На мою думку, ситуація стабілізувалася. Хоча ми й не виключаємо, що вже цієї ночі можуть бути якісь провокації, – зазначив Іляшенко.

Як відомо, Віталій Іляшенко також був присутній під час нічної зачистки наметового містечка на перехресті Шовковичного-Богомольцева в Києві.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100