реклама

реклама

Соснівський районний суд Черкас присудив черкаському активісту Ярославу Приходьку, якого звинуватили у піднятті прапора ЄС на площі міста, міру запобіжного заходу – тримання під домашнім арештом протягом двох місяців, поки не закінчиться слідство. Про це в коментарі «Прочерку» повідомила прес-секретар Об’єднаної опозиції Тетяна Воронцова.

Відтепер протягом двох місяців хлопець мусить із 6-ої вечора до 6-ої ранку знаходитися за місцем проживання.

– Ярослава затримали дуже грубо, просто біля ліфту його під’їзду. Його схопили, не пред’явивши посвідчення, не зачитавши постанову. Відвезли в райвідділок міліції, де взяли покази, потім відвезли до прокуратури, а звідти – до суду. Все це встигли зробити протягом однієї години, – говорить Тетяна Воронцова.

За її словами, Ярославу Приходьку не надали державного адвоката, який є гарантований як захист. Він з’явився лише після того, як закінчилося судове засідання.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 КВУ 13.12.2013 21:04
Якщо є проблема з адвокатом - звертайтеся в приймальню КВУ 36-85-47, спробуємо знайти варіанти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Еллочка 13.12.2013 20:31
Хоч одна притомна людина може пояснити, у чому тут правопорушення?
Теоретично Україна має намір колись стати членом ЄС (поки Верховна Рада і президент не прийняли офіційно інакшого рішення ;-) ). Наскільки мені відомо, не існує жодної заборони від ЄС на використання цього прапора на території інших держав. Прапор України ті, хто вішав прапор ЄС, не зривали. Що тоді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Гонта - 2 13.12.2013 19:53
Вислужуються черкаські держиморди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Любов Майборода 13.12.2013 19:44
Звертаюсь до Ліпандіна та Дем`яненка: ви за це відповісте. В обласному бюджеті депутати-регіонали зняли з медикаментів один мільйон гривень і віддали правоохоронцям. Щоб ті захищали бандитів? Любов Майборода депутат обласної ради
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100