реклама Делікат

Сьогодні зранку в Черкасах відбулися установчі збори з-приводу створення Черкаського обласного відділення громадської організації Всеукраїнського об’єднання «Майдан». Головуючим був керівник Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар, а секретарем депутат Черкаської обласної ради від опозиції Наталія Старікова.


Після цього на площі перед міськрадою черкаські опозиціонери і громадські активісти ознайомили черкащан зі статутом організації та закликали всіх охочих долучатися до розбудови ВО «Майдан», передає кореспондент «Прочерку». Всього на площі зібралося більше 300 громадян.

– Створюючи цю організацію, ми послуговувалися вашими прагненнями, – звернувся до черкащан на площі Юрій Ботнар. – Спершу Всеукраїнську організацію «Майдан» створили в Києві. Сьогодні ж ми з вами маємо змогу оформити черкаський осередок такої організації, бо Черкащина завжди стояла на передовій політичної боротьби. Одразу наголошу, що це об’єднання є надпартійним, це загальнонаціональне об’єднання. Також ми створимо раду цієї організації і кожен з нас, хто хоче активно долучатися до громадського руху, може стати членом ради. І це найстрашніше для влади! Тому відсьогодні прошу всіх долучатися до загальнонародного руху!

– Саме від нас залежить майбутнє, бо влада чекає що ми розійдемося і опустимо руки. Ні в якому разі не можна розчаровуватися! Настав час рятувати Україну! Те, що відбувається сьогодні в Україні, означає, що зріє громадське суспільство! – заявила депутат Черкаської обласної ради від «Батьківщини» Валентина Коваленко.

Вона зачитала статут організації.

– Це добровільне об’єднання громадян України для захисту конституційних прав і свобод! Громадська організація є добровільним об’єднанням. Вона діє на добровільній основі, самоврядності, рівності перед законом та публічності, відсутності майнового інтересу її членів, – оголошувала Валентина Коваленко. – Мета створення організації: перезавантаження системи влади в Україні, поширення та поглиблення протесаного руху по всій території України, донесення ідей майдану до кожного громадянина України, зміна нинішньої влади, проведення чесних виборів, звільнення політичних в’язнів.

Тут таки присутні громадяни заповнювали анкети та вступали до організації. Всього, за словами керівника Черкаської обласної організації «Батьківщина» Анатолія Бондаренка, на кінець зібрання до організації встигло вступити вже 220 громадян.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+1 #25 будячок 30.12.2013 14:49
Цитую УЖАСТЬ:
УЖАСТЬ! Дело Брежнева процветает..


скоро будемо ліцезрєть слюняві обійми з поцілунками :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #24 УЖАСТЬ 30.12.2013 11:01
УЖАСТЬ!
створено НОВЕ громадське обєеднання, а лица ГЕТЬМАНОВ єтого обєеднання все те же, старые :lol:

Поздравляю товарищей с Президиума с получением очередной должности ну например пани Старикову

"Депутат обласної ради, активний учасник акцій протестів, майдану, член комітету Черкаського регіонального комітету національного спротиву, керівник виборчої кампанії кандидата від опозиції по 197 округу Леоніда Даценка та його довірена особа Наталія Старікова, а теперь и координатор и как там ВГСО "Майдан" :lol: Дело Брежнева процветает..скоро страницы не хватит перечислить должности болетелей за народ

Или еще...Микола Булатецький депутат Черкаської міської ради від «Батьківщини», голова Черкаського регіонального комітету Центрального штабу національного спротиву, член Ради опозиційних сил Черкащини, член комітету опору диктатурі, комендант мовного майдану, невизнаний депутат Верховної Ради, чотирижди кандидат у народні депутати :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #23 Уксус 30.12.2013 09:29
Во, блин, страна: як не Да*нбасс рулит, то Майда*н...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #22 Хмельницкий 30.12.2013 01:01
Напрасно хохлы хотят продаться членам МВФ И Саудовской коалиции во главе с Турцией,США...Вас ждет участь Сербов Косово ребята. Европейские мошейники Вам говорят "расслабтесь и примите наши блага и нашу мульти-культуру ". А Русь вам говорит, "Соберитесь,и мы вместе дадим бой англосаксам и саудовцам"А Вы выбираете легкий путь который приведет у наш народ к полному уничтожению и деградации ! Не слушайте тушек Бонда.... имейти сои мозги,мы говорим НЕТ англосаксонским тушкам Б*нда.... !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #21 Був там 29.12.2013 18:35
Цитую Аналітолог:
Безумовно, подія планетарного масштабу, яка вплине на хід світової історії. Хоч анкет вистачило?

Воістину вірно підмічено: присутніх, як написано на Яндексі, близько 200, а вступило 220!!!!! Виходить, можна і двічі вступати. Благаю всіх : вступайте у Громадську Організацію ВсеукраїНського Об'єднання "МайДАУНІВ". Абревіатура ГОВНО... Ми завжди у щось подібне вступимо... І не раз! Саме тому Черкаси попереду всіх!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 Йоклмн 29.12.2013 14:46
По факту: пр...но вже другий Майдан
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #19 ШАЛОМ 29.12.2013 11:00
Цитую Гонта:
Люди! Не будьмо песимістами. Так ми програємо все. Організували початок політики, подяка їм за це. Інші не наважились. Тепер головне, зібрати всіх бажаючих працювати на Майдан. Обрати в демократичний спосіб раду. Методи обрання лідерів політиками мають бути засудженими і неприпустимим. Інакше смерть. 3 ради викристалiзуєть ся лідер-вожак. На це піде не менше пів-року. Якщо Майдан зациклиться лише на президентських виборах - він розвалиться. Потрібно змінювати суспільство громадою. Це важко. Але крім нас нікому.
ДОСТАЛИ ЦІ ЛІДЕРИ- ВОЖАКИ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #18 будячок 29.12.2013 10:37
Цитую Гонта:
Так ми програємо все. ....Тепер головне, зібрати всіх бажаючих працювати на Майдан. Обрати в демократичний спосіб раду. ... Якщо Майдан зациклиться лише на президентських виборах - він розвалиться. Потрібно змінювати суспільство громадою. Це важко. Але крім нас нікому.

так вся БІДА в тому, що НАРОД як не вважали НАРОДОМ так і НЕ ХОЧУТЬ його чути! на КОГО працювати на Майдані!? ВИ себе чуєте!? Ніякий ПінкФлойд не допоможе - у ЧЕРЕПУШКАХ наших поліТИКанів ТІЛЬКИ ДБАТИ про СВОЄ!! Вже оголосили СЕБЕ очільниками РАДИ, а запитали чи хоче НАРОД бачити ці СИТІ РОЖІ!? ВОНИ літають літаками, сплять у теплих кроватках зі СВОЇМИ рідними...А за НИХ Майдан ЗРОБИТЬ своє ДІЛО..А починалося ВСЕ ЧУДОВО: протест студеїв БУВ Б_Е_З_П_О_Л_І_Т _И_К_И.. ТАКИЙ ПІДХІД ДІЙСО ПІДНЯВ БИ ВСЮ КРАЇНУ, а ТЕПЕР, у цьому БЕДЛАМІ, чекати НОВОЇ МЕССІЇ!? :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #17 інформація для роздумів 29.12.2013 07:57
За клоуном Ботнаром "підеммо" всі .....
Цирк тай годі, зробили з Майдана посміховисько, люди сподівалися на толк, а в результаті пук.
Шо ви там кучкуєтеся ?
На такій хвилі Київского Майдану профукати вибори це треба вміти, і тому вас ніхто серйозно не сприйматиме, навіть більше того, вас вже ніхто не сприймає, для кожного здравомислячого ви вже клоуни і не більше того.
Найгірше те що ви за півтора року до виборів показали безвихідність ситуацї з такими горе-лідерами.
А ті хто зараз при владі вміють робити правильні висновки, приклад тому Помаранчова революція, правильні висновки і правильні кроки зробили тільки вони.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #16 Вася 29.12.2013 01:42
...МЕТА ЗАБЕСПЕЧЕНЬЯ ЕВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ УКРАИНЫ...))) Идите ка вы со своим выбором в . опу . в опу !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100