реклама Делікат

Черкащани в Києві разом із активістами займаються збором інформацію про 2-х осіх із люстраційного списку ворогів демократії Черкаської області, а саме - головного «беркутівця» області Олександр Носоченко та Голови Катеринопільської РДА Бардаченко Олексія. Про це у «Фейсбуці» повідомив керівник черкаського обласного осередку партії «УДАР» Віталій Іляшенко.

«Незабаром оприлюднимо цікаві матеріали по злочинним діям цих осіб», – поінформував Іляшенко.

Як інформують всеукраїнські ЗМІ, в інтернеті оприлюднили інформацію про співробітників правоохоронних органів, «які так чи інакше мали відношення до побиття мирних громадян України в грудні 2013 року».

У списку - майже 3000 силовиків. Зазначаються їх прізвища, імена та по-батькові, частково - дати народження та місця служби.

«Команда ресурсу Bandosam.Net з гуманних міркувань публікує не всю персональну інформацію про осіб, які так чи інакше мали відношення до побиття мирних громадян України в грудні 2013 року», - йдеться у повідомленні.

«Разом з тим залишаємо за собою право в разі неадекватної поведінки представників влади (особливо силових структур) відрити по них ВСЮ наявну персональну інформацію. Працівникам правоохоронних органів, які дійсно стоять на службі народу, інформаційна безпека ресурсом Bandosam.Net гарантована», - зазначають автори ресурсу.

Згідно з повідомленням, оприлюднений список «неповний і знаходиться в стадії актуалізації».

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Viper 13.01.2014 00:05
Київ часів эвромайдана зі своїми люстраційними списками нагадуэ Готем захоплений Бейном із фільму про бетмена www.youtube.com/watch?v=ytN_Fcr1VUw
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 ххххх 13.01.2014 00:00
Найбільший злочинець серед голів РДА - Бардаченко? І кому з "Свободи приглянулася його посада?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Н2о 12.01.2014 22:51
ха-ха-ха....одні прихвостні одних вождів збирають на прихвостнів інших.... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100