реклама

реклама

Сьогодні декілька сотень обурених черкащан зібралися на Соборній площі міста, щоб помолитися за душі вбитих у Києві мітингувальників та за Україну в цілому.


При цьому на площу прийшли і молодь, і люди старшого віку. Зокрема, черкащанка Людмила Петрівна (прізвище просила не вказувати – ред.) прийшла підтримати мітингувальників, яких покалічили в столиці. Коли вона дізналася про вбивство «беркутівцями» двох протестувальників, то плакала.

– У мене сина убили в 2006 році правоохоронці в Черкасах. Йому відбили усі органи у відділку. І після цього ви питаєте, чи пішла б я на переговори з тими нелюдами? Ні! Тож і не розумію, як політики у столиці намагаються вести переговори з керівником держави, – дивується черкащанка.

Черкащан знову активно фіксують на відеокамеру невідомі

Черкащан знову активно фіксують на відеокамеру невідомі


Серед присутніх міліція помічає хлопця з протигазом і починає наполегливо радити йому зняти його. Хлопець відмовляється і йому погрожують арештом. Присутні тут-таки обурені побратими закривають плечима юнака.


Присутні священики читають молитву.


Отець Назарій Кучарявий, настоятель Храму Покрови (УАПЦ) в Черкасах дивується, наскільки влада обмежує свободи громадян.

– Ми не маємо права поїхати до Києва, не маємо права тут мітингувати. Та нас скоро з хат повиганяють. Виганяють з церков, церков забирають. То хто ж ми такі? Взагалі ніхто? Тримайтеся! Всі розуміють, що тих, хто на майдані, викликатимуть до прокуратури. Всіх потрохи тягають вже. Така влада. Хоче всіх тримати на мотузці, усіх залякати. Але ж нас більше, ніж їх! І тому ми не повинні боятися! Але пам’ятайте, що через кров ніколи не приходило добро. Та вони починають її проливати! Пам’ятайте також про полеглих! – зазначив отець Назарій.

Детальніше дивіться ВІДЕО.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #2 разоблачитель 23.01.2014 12:31
Цитую molodj:
це не священник.

ти священик ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 molodj 23.01.2014 11:54
це не священник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100