реклама Делікат

Меморіальний комплекс Небесній сотні та загиблим воїнам АТО встановлять у Черкасах на вулиці Хрещатик. За спостереженням громадськості, роботи там саме розпочаті.

Крім того, на відкриття пам’ятника Небесній Сотні у Черкасах, що планується на 25 квітня, можливо, приїде Президент Петро Порошенко.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав черкаський активіст Громадської ради при міському голові Євгеній Єзик, побачивши підготовчі роботи із встановлення монумента на площі Слави перед Святотроїцьким собором.

“З самого початку думав щось погане – або новий кіоск розміщують або забудова. Підійшовши та посплкувавшись – буде пам’ятник героям АТО. 20 квітня буде завершений, а 25 урочисто його відкриє Президент. Як мешканець цієї вулиці, сподіваюсь, буду серед тих, хто його відкриватиме. Звісно якщо охорона Президента дозволить”, – написав Євгеній Єзик.

реклама

Коментарі  

 
+11 #3 очі бачуть 13.03.2016 22:14
колись по Шевченка-Седова ходив Генка, чоловік був хворий і думав що він міліціонер. Всі те розуміли і не ображали і давали йому конхфети. Люди раділи від того що зробили добро, Генка просто радів гостинцеві. Від нього оточуючому середовищу користі не було. але і поганого він нічого нікому не робив і не говорив.
Женька ходе і каже всім що він голова якогось органу, який контролює місцевих чиновників і приписує собі "геркулесові подвиги", що за його спиною громадськість та 373тисячі друзів у фейсбуці. Спочатку люди йому вірять, але коли справа доходить до реальних дій, Женька здувається як отой шарик з гелієм на морозі і десь зникає, кажучи що спочатку не розібрався, що ситуація не проста і тд і тп. Час витрачено і людям уже просто не допомогти, все замилюється, заговорюється.
Висновок цієї розповіді ось такий:
Краще бути Генкою чим Женькою. Хоч шкоди ніякої не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Зіновій 13.03.2016 20:05
О, Президент до Черкас приїде! Це круто-можливо вулиці поремонтують. Звісно там де буде проїзжати тіло. Отже, треба його по всьому місту покатати. А заїзжає нехай зі Сміли ;) А як же інакше, Янукович як приїзжав відкривати обласну дитячу лікарню, то всю дорогу до самої лікарні поклали нову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 очі бачуть 13.03.2016 09:48
Єзик - місцева зірка? це той балабол, який тільки те і вміє що поганенько "балакать" і не доводити справу до кінця? да. знаєм такого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100