реклама

реклама

12 вересня зібралися жителі Марійки, щоб продовжити незмінну традицію – святкування Дня села, яке припадає в Марійці на День незалежності України. Урочистий захід проходив в приміщенні Марійківської філії КЗ «Жашківський міський будинок культури», куди, серед інших, завітали і почесні гості. Очільник Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський вручив старості села Ніні Саранюк подарунки для громади та, зокрема, презенти місцевим сімейним парам, що живуть у шлюбі більш, ніж 50 років.

изображение_viber_2021-09-15_09-27-34-584

Депутат Жашківської міської ради Сергій Вусик підготував подарунки для людей поважного віку і дітей, які брали участь у святковому заході, та долучився до організації частувань для жителів і гостей села...

Щоб пройшло свято й цьогоріч на високому рівні й надовго всім запам'яталось, добре і заздалегідь попрацювали організатори його проведення. А це, передусім, староста Марійки Ніна Саранюк, працівники та юні і дорослі аматори сцени Марійківської філії КЗ «Жашківський МБК», що славиться зокрема жіночим вокальним ансамблем «Горлиця», а також вихованці та працівники КЗ «Жашківський МБК» відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. Власне за фінансового сприяння відділу було забезпечено музичний супровід свята та подарунки.

9b1b51b757e0d5771a74c54fd2045072

Про це інформує Жашківська міськрада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100