Новим заступником міського голови Черкас з питань діяльності виконавчих органів ради став Борис Євмина. Його, як і увесь новий склад виконкому губернатор Сергій Тулуб публічно представив на обласній колегії 30 квітня.

Борис Євмина – екс-начальник Головного управління капітального будівництва ОДА. Виконуючий обов’язки мера Черкас Віктор Білоусов так характеризує свого заступника:

– Це людина з досвідом, людина справи, конкретики. Я сподіваюся, що свої завдання він успішно реалізує. Він має величезний життєвий, професійний досвід. Професійний будівельник! Працював і заступником, і головою одного з районів Черкаської області. До недавнього часу працював радником з питань будівництва в ОДА. Повірте, це пропозиція не зверху, а знизу чи збоку, – похвалив Віктор Білоусов.

«Спробуйте знайти що небуть про цього політичного пдпільника. Все з чуток, – пише про Бориса Євмину сайт «Кропива». – Але в одній справі він все ж засвітився. Ще далекого 2003 року, будучи головою Золотоніської райдержадміністрації потрапив в поле зору Прокуратури в так званій справі інвалідів, коли кошти на оздоровлення дітей - інвалідів, були використані, ніби-то, не за призначенням. Справу зам"яли. Був членом Комуністичної партії, в 2007 році – «Блок Литвина». Керував управлінням капітального будівництва Черкаської ОДА вже при Тулубові. Звільнений, але не забутий. Звільняли, до речі, теж за проблеми на Золотоніському напрямі. Цього разу з будівництвом очисних споруд. Ну час покаже, бо як там би не було, не відомий широкому загалу цей політик».

У свою чергу опозиціонер Микола Булатецький висловив свою думку у Фейсбуці про новопризначеного: «Борис Євмина - старий партійний апаратчик, який терся при всіх губернаторах, і при Тулубові теж».

Нагадаємо, що 29 квітня на сесії міськради відбулася відставка секретаря-регіонала Віктора Горкуна. Замість нього депутатська більшість обрала секретарем комуніста Віктора Білоусова і затвердила новий виконком.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100