«Господарник!» – так характеризує нового члена виконкому Черкаської міськради Олега Кашка, керівника ПАТ «Юрія» в. о. міського голови Віктор Білоусов.

– Багато, мабуть, знають його. Господарник! Зараз очолює одне з провідних підприємств харчової промисловості нашого регіону «Юрія». Якщо прийшли зміни на «Юрію» з приходом нашого шанованого Миколайовича, я думаю, що він з точки зору досвіду виробничого та людського створить нормальні умови для роботи і атмосферу у виконкомі, – представив нового «виконкомівця» Віктор Білоусов на нещодавній нараді в мерії.

Депутат Черкаської обласної ради Наталія Старікова характеризує Олега Кашка як гарного господарника та комунікабельну людину.

– Він має дві вищі освіти. А крім цього – сертифікат МБА, – наголошує Наталія Володимирівна.

Щодо політичних поглядів нового члена виконкому, то їх Наталія Старікова не коментує.

– Він має гарні знання, досвід керівника та господарника. А ще Олег Кашко – контактна та комунікабельна людина. Я вірю, що йому вдасться виконувати завдання, які ставитиме перед ним громада міста, – говорить депутатка облради та додає: – На мою думку, його не політика цікавить, а розвиток міста.

Сам Олег Кашко каже, що пішов у виконком, щоб нормально жило місто Черкаси.

– Для мене це нова робота. Я ніколи не працював в державних структурах. Та коли мені надійшла пропозиція від депутатської групи «Черкащани», то я вирішив згодитися. Бо так само їжджу по цим дорогам, живу тут і хочу, щоб місто розвивалося, – зазначив Олег Кашко у коментарі «Прочерку».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100