У Христинівському районі рятувальники забезпечили електроенергією навчальний заклад та психоневрологічний інтернат. Про це інформує прес-служба обласного управління ДержНС.

Рятувальники забезпечили електоренергією інтернат у Вікторівці Христинівського району (фото - сайт http://khrystynivka.com/)

Рятувальники забезпечили електоренергією інтернат у Вікторівці Христинівського району (фото - сайт http://khrystynivka.com/)


 23 березня о 16:30 до оперативно-диспетчерської служби Христинівського району надійшла інформація що через ускладнення погодних умов без електропостачання залишилися загальноосвітня школа в селі Христинівка та психоневрологічний інтернат у селі Вікторівка, де проходять лікування 160 осіб.

Через відсутність електроенергії в будівлях також перестали функціонувати і системи опалення.

Службою цивільного захисту Христинівського району було сформовано дві оперативні групи по наданню термінової допомоги цим закладам. Рятувальники розгорнули на місцях бензогенератори та організували подачу електроенергії до котельні школи, а також запустити дизельну електростанцію у психоневрологічному інтернаті.

Нині заклади працюють у штатному режимі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100