реклама

реклама

Сьогодні міський голова Черкас Сергій Одарич у відпустці, яку він взяв на один день у зв’язку з особистими планами. Проте, як повідомив «Прочерку» перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко, мер лише офіційно вважається у відпустці.

– Насправді ж він тримає на контролі ситуацію в місті, що виникла у зв’язку зі снігом. Сьогодні вранці мер був присутній і на селекторній нараді і на координаційній нараді, що проводить губернатор, – сказав Віктор Беззубенко.

За словами чиновника, відпустка мера ніяким чином не впливає на очистку вулиць від снігу.

– Комунальники і вночі працювали. Коли я вчора їздив по місту, то на мою особисту думку, лише в центрі були зауваження. На периферії ж все було розчищено. Тож я скерував техніку в центр. Зараз ми звільняємо від снігу каналізаційні колодязі, бо сніг почав танути, – повідомив Віктор Беззубенко.

Віктор Беззубенко також повідомив, що в міськвиконкомі створено штаб з надзвичайних ситуацій, очолила який заступник мера Людмила Зарічна.

– Вона скликала тих керівників, що відповідальні за порядок у місті. Уже проведена нарада і дані доручення, – зазначив Віктор Беззубенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100