Протягом доби з 23 по 24 березня пожежно-рятувальними підрозділами із снігових заметів було вивільнено 12 автомобілів, з яких 5 вантажних та надано допомогу 23 громадянам. При отриманні повідомлень про ускладнення проїзду на автошляхах до проблемних ділянок негайно направлялась техніка управління ДСНС, служби автомобільних доріг у Черкаській області, чергові підрозділи Державтоінспекції та техніка Збройних Сил України. Про це інформує прес-служба управління ДержНС у Черкаській області.

фото - прес-служба УМНС в Черкаській області

фото - прес-служба УМНС в Черкаській області

 Найбільше проблем на автодорогах виникало в Канівському районі. Співробітниками цивільного захисту в селі Литвинець із снігового кювету звільнено «Камаз». Поблизу села Потапці рятувальники допомогли водієві «Toyota» та у Каневі двом автовласникам автомобілів «Mercedes-Benz» та «Мітсубісі».

В Смілянському районі на 194 кв. автошляху «Київ-Знамянка» поблизу села Костянтинівка місцеві рятувальники звільнили із снігового полону вантажівку «Камаз»,  яка перевозила вантаж сої.


В Маньківському районі без допомоги рятувальників не змогли продовжити рух водії вантажних автомобілів -  «DAF» неподалік села Подібна та «Mercedes-Benz» біля села Нестерівка.

Допомога важкою технікою також надавалась водіям в Кам’янському та Золотоніському районах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100