реклама Делікат

Указом Президента України 14 лютого 2023 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, посмертно нагороджено двох черкащан.

* Іванину Павла Олеговича. Був учасником АТО, з початком повномасштабного вторгнення служив у Збройних силах України. Був механіком-водієм механізованої роти 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Воїн загинув 3 листопада 2022 року внаслідок ворожого танкового обстрілу на Донеччині. Захиснику було 26 років.

Церемонія прощання з Героєм пройшла на Катеринопільщині – у селі Гончариха, а завершилась на кладовищі у с. Вербовці. Посмертно старший солдат П. О. Іванина нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

* Тертичного Віталія Сергійовича. Народився у Каневі. Працював у КП «Місто», санаторній школі-інтернаті та займався виробництвом м'ясо-молочної крафтової продукції. Ще з початку АТО/ООС Віталій Тертичний боронив рідну землю. З початком повномасштабної війни служив сапером інженерно-саперного відділення 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. 4 грудня 2022 року чоловік помер у лікарні від поранень несумісних з життям. Героя провели в останню путь у Каневі. Йому було 40 років. Посмертно нагороджений відзнакою «За заслуги перед містом Канів» та 14 лютого 2023 року – медаллю «Захиснику Вітчизни».

Світла пам’ять Героям та щирі співчуття рідним.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100