реклама

реклама

Указами Президента України 2 березня 2023 року орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено двох черкащан.

* За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі – молодшого сержанта СТАДНІКА Олександра Івановича.

Олександр Стаднік з 2017 року брав участь в антитерористичній операції на сході України. З перших днів повномасштабного російського вторгнення Олександр Іванович став на захист України. Він був старшим механіком роти. Мав багато нагород та подяк. Загинув 3 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Водяне Донецької області, унаслідок здійснення противником танкового обстрілу.  В останню путь захисника провели у селі Скибин на Жашківщині. Йому було 37 років.

* За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку – штаб-сержанта ОДОРОДЬКА Владислава Володимировича.

Владислав Одородько він був командиром взводу артилерійської батареї. Воїн загинув 12 листопада 2022 року внаслідок запеклого бою на Миколаївщині. В останню путь загиблого провели у Смілі. Чоловіку було 26 років. У захисника лишились батьки та сестра.

Вічна пам’ять Героям та щирі співчуття рідним.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100