реклама

реклама

Уже другу годину на Черкащині триває голосування за кандидатів у народні депутати України на двох «проблемних» округах – 194-му та 197-му. Як почалося голосування на останньому, дізнавався журналіст «Прочерку».

 

Дільниця № 711072 виборчого округу № 197 відкрилася вчасно. Кворум членів комісії був. Пломбування відбулося нормально. У ці хвилини дільниця працює в нормальному робочому порядку.

– Перед відкриттям дільниці під дверима вже стояло три особи. На почин першим проголосував чоловік. Все, як і має бути, – говорить, посміхаючись, у коментарі «Прочерку» голова виборчої дільниці №711072 Наталія Ференець.

За словами Наталії Дмитрівни, першими на дільницю прийшли люди старшого віку. Проголосувати серед перших прийшло і двоє чоловіків, які поспішали на роботу.

– Хотілося б, щоб явка виборців була хоча б на рівні 40-45%, – сподівається голова комісії. 


На дільниці два дні тому були міжнародні спостерігачі. Чекають їх і сьогодні, оскільки, за словами Наталії Ференець, обіцяли ще навідатися.

Черкащанка Марія Фролова, вкинувши свій бюлетень у скриньку, розповіла «Прочерку», що «завжди йде на дільницю раніше, поки черга менша, щоб людям не морочити голову». 


– О пів на восьму сходила на базар, а ось зайшла проголосувати,  – каже Марія Кіндратівна.

Про кандидатів жінка «щось чула».

– Як побачила на дільниці їхні фотографії із передвиборними програмами, то це страшне. Не чула я про них. Розповідали ж тільки про Поплавського. А за Даценка, Данька геть ні разу не чула. У скриньку кидали мені інформацію про Червонописького, Патоку, багатьох... Я вибрала, за кого голосуватиму. Обирала кандидата, зважаючи на те, яку партію він представляє. Ось Патока про село пише: «Село, село, село»... А сам у Верховній Раді працює. Я не вірю, що кандидат, за якого проголосувала, виграє, бо не вірю ні в що. Навколо бардак такий... Зустріла сусіда. Кажу: «Ти голосував?» А він каже: «А я не піду, бо грошей не дають!» Я кажу: «Яка ти шкура продажна! Вам все гроші, гроші... Коли ви їх понабираєте, ті гроші, вам все мало», – емоційно говорить Марія Кіндратівна.


Черкащанин Олександр Проценко швидко прямує до дільниці. Кореспонденту «Прочерку» говорить, що завжди рано приходить на дільницю.

– Хто рано встає, тому Бог допомагає, – каже Олександр.

Про те, скільки кандидатів балотується в окрузі, чоловік не знає, але за кого голосуватиме, вже визначився.

– Я голосуватиму, зважаючи на партію, а не на особистість чи яку передвиборну програму пропонує кандидат, – пояснює Олександр Проценко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Язвига 15.12.2013 15:45
Цитую Голосую:
Поплавский - наш перзидент!!!!

Може він кому й "перзидент" (дідусь Фройд шкіриться з могили) , та ніби у Раду вибираємо :roll: .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 комент 15.12.2013 14:25
Цитую Голосую:
Поплавский - наш перзидент!!!!

Твій, але не народний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Голосую 15.12.2013 12:53
Поплавский - наш перзидент!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100