Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова «Громадянської позиції» родом із Звенигородщини Анатолій Грищенко на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» проаналізував, як відбулися довибори в «проблемних» округах.

«Чи були фальшування з бюлетенями? Були. Чи були вони визначальними? Ні. Голоси тупо скупили, ще до дня голосування. Голоси тупо продали, ще до дня голосування. Ті, хто продавалися, напевно, знали про Майдан, бачили на екранах, як влада по-звірячому била студентів, разом з усіма захоплено слухали «Океан Ельзи»... Тим не менше... Купують тих, хто продається. Не бідних купують – аморальних і безпринципних. Генетичне сміття»... – зробив висновок Анатолій Степанович.

Анатолій Гриценко співчуває земляку Миколі Булатецькому.

«Тричі в Черкасах люди обирали його депутатом – і тричі влада позбавляла мандату. Останнього разу, рік тому, Микола переміг з відривом у 12500 голосів, причому переміг на всіх виборчих дільницях, крім двох, де голосували ув’язнені... Цього разу в Черкасах «обрали» ректора-співака, прости Господи, Поплавського майже з таким самим відривом – 12300 голосів. Вартість «відриву» 12300х(200 грн + 150 грн)=? Бачили очі, що купували? Що далі, знаєте, землячки(», – запитує Анатолій Степанович.

реклама

Коментарі  

 
+3 #17 УЖАСТЬ 17.12.2013 13:39
Цитую Чукча:
Гриценку
Позажиралсь св....та и еще плюют нищему народу в лицо! Ты ответь .... где 300 миллионов гривень собранные "смиттям" ВАМ на больницу будующего? 8)


А они депутаты привыкли брать только валютой и десятками тысяч, поэтому для них 200 гривень это мусор или как там, смиття. Посмотрите как пан депутат хорошо разбирается в калькуляциях сколько платить до выборов, сколько потом. А ведь через полмесяца будет целоваться в Раде с Поплавским, увидите! Кстати как с Табаловыми, уже попустило? А говорили что не войдете в зал Рады пока они, тушки там будут? Почему не положил, не сдал депутатский майдан как грозился? Денег стало жалко, зарплату пан Гриценко получаемс вовремя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #16 Земляки 17.12.2013 13:09
На дільницях ще до 8-ї години стояли наповпи людей, всі відпрацьовували гроші, соромно, що за 300 - 400 грн. продавали в рабство та злидні своє і дітей з онуками майбутнє, Не хочеш за Булатецького, голосуй за іншого, але в нас держава, де "всі танцюють", "всі співають", а потім скаржимося на низькі зарплати, пенсії, відсутність роботи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #15 Петя 17.12.2013 12:48
Черкасці – мудрі і прекрасні люди. Це все маячня – що жителі міста купилися, такі там сякі – це просто емоції. Булатецький хай шукає причини в собі. Нинішня черкаська опозиція (більшість) – зборище клоунів, хамелеонів і брехунів і Булатецький - її типовий представник. На публіку говорять одне, а вечором за чашкою кави планують і домовляються з регіоналами. Тому люди і вибрали 200 грн. замість пустого молоння язиком. А чому так – в першу чергу запитання до Булатецького.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Чукча 17.12.2013 12:43
ПРОЧЕРК, настаиваю, дайте мой комент! Я денег ни у кого не брал, почему эта св.....чь депутатская будет меня "смиттям" обзывать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Фотограф 17.12.2013 12:36
землячок, а ты попробуй пойти на выборы по мажоритарке. за тебя смиття-ватутинское еще меньше проголосуют.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Чукча 17.12.2013 12:28
Гриценку
А что же ТЫ в...ок генетычного смиття почему в период твоего властвования и твоего шобла с 2006 по 2010 года не вывел уровень жизни людей (хотя бы в твоем родном Ватутино) до европейского? Так старался, что не успел даже отменить льготы и депутатские зарплаты и пенсии. Тебе хорошо рассуждать получая депутатскую зарплату 25030 тыщ день в день, живя в киевской квартире полученой на халяву, а тем, кого ты называешь "смиттям" приходится ее покупать за твои европейские 80 тысяч долларов и то за однокомнатную хрущевку.
Господи кто еще голосует за такую опозицию. Позажиралсь св....та и еще плюют нищему народу в лицо! Ты ответь .... где 300 миллионов гривень собранные "смиттям" ВАМ на больницу будующего? Был бы автомат я б тебе показал мусор-депутатский 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #11 Думаю 17.12.2013 12:27
А можливо люди добре розуміють, що відбувається на майдані, тому не вбачають в такій своїй поведінці нічого нового? Що цього не було раніше? Політики використовують людей у своїх цілях, а люди, як уміють політиків у своїх. І я не називав би таких людей "генетічним сміттям". Скоріше б назвав деяких політиків "політичним сміттям", які своєю безпринципністю , самолюбуванням, жадобою влади та грошей сформували у людей чисто прагматичний підхід до голосування: ви всі одинакові, а тому, щоб не відчувати себе ошуканим, візьму хочаби гроші. Тому не потрібно ображати людей. Чесно кажучи, дивно чути такі слова про черкащан від Гриценка. Хоча, з іншого боку, це краще ніж "голодні зомбі".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 Михаил 17.12.2013 12:24
Цитую незнайка:
Уровнем оплаты труда и размером пенсий люди поставлены на грань выживания


Теперь зато заживут те, кто продал свой голос, щасливо и богато до конца своих дней!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 СЕЛЯНИН 17.12.2013 12:16
Весело навстоячкы аплодуемо писням Лисапетного Комбата Чекаем бюджет 2014 року
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Микола 17.12.2013 12:14
А ще Поплавський навчає наших дітей, співає пісні про маму і Україну. Цікаво,що б сказала Поплавському мама після цих виборів? А чи вона навчала сина підступній брехні і чварам? А чи вийде він після цих виборів до студентів і скаже щоб ті жили та навчалися по-совісті?
Да,багато питань...А відповідь одна - гроші все стерплять. До побачення,Михай ло,більше в Черкасах тебе ніхто не бачитеме. До наступних виборів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100