Переможець «найспокійнішого» 197-го канівського округу на повторних виборах до Верховної Ради України 15 грудня опозиціонер Леонід Даценко відкидає припущення, що переміг, домовившись із владою. Свою думку новообраний нардеп обґрунтував у коментарі «Прочерку».

– Влада не пропускала мене у Верховну Раду. Це ви (виборці, – ред.) мене обрали і пропустили, – посміхається Леонід Даценко. – Виборці підтвердили свій вибір, який зробили в минулому році. Фактично, ми мобілізували усіх виборців, які голосували у минулому році за кандидата опозиції. Попрацювали так, щоб вони прийшли на виборчі дільниці. Влада своїх кандидатів та свого виборця не мобілізувала. У нас на окрузі, до речі, – найнижчий показник явки виборців. Я так розумію, виборець, який підтримує владу, Партію регіонів, вибори проігнорував. Це показник того, що канівський округ – проти влади. Своїм голосуванням і тим, що не прийшли на вибори, вони показали, що не вірять у цю владу, не бачать, за кого голосувати від представників Партії регіонів.

За словами Леоніда Миколайовича, голова Черкаської облдержадміністрації, лідер обласної організації Партії регіонів Сергій Тулуб до останнього намагався зробити все, щоб кандидат від опозиції не переміг по Каневу.

– Ми знаємо Тулуба. Чи це вже якась агонія, чи параноя, але в день виборів він намагався об’їздити округ. Він же не тільки в Канів заїжджав. Він і вздовж траси заїжджав на дільниці. Із Канева в Золотоношу поїхав. Намагався вплинути на окружну комісію. Але це йому не вдалося, тому що настрої виборців залишилися не лише такими ж, як були, а ще й посилилися. У минулому році мене підтримали більше 28 тисяч, а зараз – більше 33. Ще 5 тисяч громадян підтримали опозиційного кандидата, – підсумував Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Нестор Іванович 17.12.2013 20:44
*ерой вважає Даценка своїм персональним ворогом, йти на вибори проти нього в канівський округ він забоявся, отже тюлюб програв Даценку двічі - пора у відставку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Н2о 17.12.2013 14:28
не було противаги поету? мабуть,не захотіли!! А тепер скажіть,що Дпценко може зробити? Який вплив має? Буде робити те,що Сєня казатиме....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100