Єдиному переможцеві від опозиції на повторних виборах до Верховної Ради України 15 грудня Леоніду Даценку «найбільше прикро за Черкаси і черкащан, які по факту продалися і голосували за Михайла Поплавського». Про це Леонід Миколайович сказав у коментарі «Прочерку».

– Мені здається, що це вже доконаний факт, нікого не потрібно переконувати, що саме завдяки підкупу виборців Поплавський проходить у Верховну Раду. Це проблема черкащан, які брали кошти. Все було зафіксовано. Про це повідомляли і міліцію, і прокуратуру. На жаль, реакції не було. Я вважаю, що гріх взяли на себе черкащани, продавшись за 30 срібників кандидату, який у Верховній Раді представлятиме опозиційні Черкаси у фракції Партії регіонів, – констатує Леонід Даценко.

Опозиціонер переконаний, що черкащани дуже швидко будуть розчаровані.

– Я не вірю, що Поплавський буде працювати на Черкаси. Він сьогодні, фактично, – представник великого бізнесу. Він буде працювати на свою кишеню. Микола Іванович (Булатецький, – ред.) став наче громовідводом на цих двох округах (194-му та 197-му ВО, – ред.). Я теж відчуваю, що весь потенціал влади було кинуто проти Булатецького. Він боровся і боротиметься. Думаю, його не зламає сьогоднішня ситуація, – сподівається Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #9 А я яй ! 18.12.2013 10:59
Краще б обрали Жуковську.
Наразі вона намагалася "купити" серця черкащан добрими справами, вона б зрозуміла що це ефективоно з політичної токи зору і тому б продовжила цю справу.
Але черкащани почали шукати звідки в неї кошти, еротично фантазуя чим вона їх заробила. Збагнувши що їм так не дано, вони роздратовано віддали голоса по суті клоуну.

Влада зробила правильні висновки зрозумівши, що черкащанам треба клоуна, вони і протиставили клоуну клоуна, але свіжішого і менш агресивного. Такий собі Дід Мороз з падарунками, а ми таких визнаємо з дитинства, так що підсвідомість виконала свою справу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 Прокурор 17.12.2013 18:26
Тулуб дав команду прокуратурі не реагувати на масові підкупи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #7 Виборець 17.12.2013 17:56
"Опозиціонер переконаний, що черкащани дуже швидко будуть розчаровані."
Так вони завжди розчаровані. Клянуть владу, продаються, знову клянуть владу, знову продаються, і т.д. Черкащани першими в Україні продались за 20 грн. Шуфричу, який за 4 роки депутатства ні разу в Черкаси не приїхав.Кожний народ заслуговує на ту владу, яку має.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 федор принципиальный 17.12.2013 17:45
Ситуация в Черкассах лишний раз подтверждает какая гнилая украинская нация,запроданц ы,обидно,что их оказалось больше,чем порядочных,чест ных черкащан,а "моя хата скраю"-это речь о тех 60 процентах,котор ые просидели в теплой кухне и их голосом воспользовались провокаторы,а вот КАНЕВЦЫ утерли нос областному центру-МОЛОДЦЫ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 УЖАСТЬ 17.12.2013 17:31
Однозначно, Жуковская виновата :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 землячок 17.12.2013 17:31
какой видон. Уже об судьбах украины думает...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Loki 17.12.2013 17:15
Это ему повезло, шо не заземлением. Не откопался бы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Чукча 17.12.2013 16:50
Купить можно тысячу, три избирателей...но не 37 тысяч. Просто вы с Булатецким ПРОЧЕРК не читаете, думали что опять лозунги, банду геть, юля я с тобой, рэволюция и все...депутат. В таком случае нужно увеличить депутатский корпус по числу людей на майдане. Чем они хуже? Они в таком случае даже больше заслужили быть депутатами. Их и били а вы только орали и по столу стучали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 17.12.2013 16:43
Сотоварищ думал что врадиевскую ходу пусть л*хи сотворяют Он и дома прекрасно переночует Есть на чем доехать Теперь не с каневскими девчатами фотографируется Рано начал сочувствовать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100