У США висловили розчарування проведеними повторними виборами до Верховної Ради України в п'яти одномандатних округах, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ці вибори не було проведено відповідно до міжнародних стандартів. Існують достовірні докази, що результати виборів були спотворені великою кількістю порушень виборчої законності», – йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті посольства США в Україні.

У США закликали уряд України провести ретельне розслідування всіх зареєстрованих порушень і притягти винних до відповідальності.

«Уряд України має вжити додаткових заходів для забезпечення того, щоб майбутні вибори, зокрема президентські вибори 2015 року, відбувалися відповідно до зобов'язань України дотримуватися демократичних стандартів, – наголошується в заяві.

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Mazarini 27.12.2013 13:45
А що там дивного?
Так,як нагло купував голоси Поплавський,пот рібно ще пошукати в історії всього світу.Причому,він це робив бесцеремонно,пр и підтримці міліції та влади.
Ці довибори були найганебнішими в історії України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 незнайка 27.12.2013 11:57
А на сегодня и так сойдет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Н2о 27.12.2013 11:50
одні заяви...нам від їхніх заяв повинно стати краще жити? як набрид цей трЁп! що влада,що опозиція-два сапога пара,тільки б собі "кармани набити"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 WT* 27.12.2013 10:59
Вот только их забыли спросить. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100