poll Партія «Народний фронт» за попереднім паралельним підрахунком голосів набрала на Черкащині найбільше голосів виборців. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив голова обласної організації партії Максим Поляков.

На запитання кореспондента, як «Народному фронтові» вдалося перемогти в області Блок Петра Порошенка, пан Поляков відповів, що не хотів би говорити про це в розрізі «переможців і переможених».

– Ми не ставили собі за мету перемогти Блок Петра Порошенка, – зазначив політик. – Просто черкащани підтримали «Народний фронт», нашу політичну силу. Вони їй довіряють більше. Але це не означає, що хтось гірший. Я хотів би, щоб ми конкурували в тому, хто краще і більше зробить для Черкащини. Тому ми протягуємо руку Блокові Петра Порошенка в розбудові області, залученні інвесторів, формуванні нової інвестиційної політики.

На думку Максима Полякова, «секретом успіху» його партії стала командна робота, наявність у команді фахівців у різних галузях: бізнесменів, науковців, військовиків. При цьому всі ці люди досить молоді за віком і водночас успішні.

– А черкащани якраз і чекали приходу у владу людей із новим європейським мисленням, – наголосив пан Поляков.

За даними попереднього підрахунку голосів, який оприлюднено на сайті Центральної виборчої комісії, на Черкащині партія «Народний Фронт» отримує 25%, Блок Петра Порошенка – 23%, Радикальна партія Ляшка – 11%, «Самопоміч» - 9.3%, «Батьківщина» - 6.6%, «Свобода» - 5.6% (станом на 8-00 опрацьовано 24.63% бюлетенів).

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Галина Андріївна 27.10.2014 12:00
Ще днями тут купа коментаторів кричала про антирейтинг Яценюка та його команди, і що? Народ України, на щастя, коментарів не читає, хоч Ви їхи так старанно строчите. А Поляков, до речі, насьогодні є чи не наймолодшим керівником урядової структури, а тепер ще й народний депутат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Vira 27.10.2014 11:36
Краще б Вас турбувало питання про підтримку українцями опозиційного блоку, адже їхній антирейтинг в рази більший за будь-кого, а відсоток голосів вони отримали значнийЦитую Реаліст:
Мабуть, у "Народного фронту" справді чимала підтримка, якщо рейтинг партії не зміг втопити навіть величезний антирейтинг самого Полякова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Реаліст 27.10.2014 09:44
Мабуть, у "Народного фронту" справді чимала підтримка, якщо рейтинг партії не зміг втопити навіть величезний антирейтинг самого Полякова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100