Не всі обрані депутати нового складу Черкаської обласної ради проживають на території Черкащини.

ФОТО: ОПОРА

ФОТО: ОПОРА


Так, в списку новообраних депутатів від БПП «Солідарність» троє з-за меж Черкащини. Це, зокрема, голова правління ПРАТ «Україна футбол інтернешинал» Володимир Лашкул, який проживає у Києві; директор по виробництву ТОВ «Напої Плюс» Віктор Погорілий, який проживає у Києві; гендиректор ТОВ «Продсільпром» Сергій Буцько, що також проживає у Києві.

Від політсили ВО «Черкащани» до облради пройшов директор ТОВ «Катеринопільський елеватор» Артур Футима, який проживає у селі Вишеньки Бориспільського району Київської області.

За списками Радикальної партії Олега Ляшка пройшов Олег Баштан, директор ТОВ «Тайм Еко», який проживає у Києві. Також від цієї партії депутатом облради стає приватний підприємець Ігор Нестеренко, у графі «місце проживання» в якого вказано місто Донецьк. Інший депутат від цієї політсили – помічник-консультант нардепа Ірина Бачинська, яка проживає у селі Сошники Володимирецького району Рівненської області.

Від партії «Відродження» проходить, мабуть, найбільше киян. Жителі столиці – нардеп Антон Яценко, адвокат Світлана Легойда, директор ТОВ «Міжнародний юридичний офіс» Вероніка Боднарук, помічник-консультант нардепа Олена Морозова. Також від цієї політсили проходить житель с. М. Михайлівка Сквирського району Київської області, президент спортивного клубу «Авторитет» Роман Редько.

Нагадаємо, що на сайті ЦВК оприлюднено лише прізвища нових 72-ох депутатів Черкаської обласної ради, хоч загальний кількісний склад ради – 84 особи. Оформлення документів по ще 12-тьох депутатах триває.

У коментарі «Прочерку» політолог Олег Пономар каже, що черкащани досить толерантні, не агресивні і довірливі люди. Тож кандидатів у передвиборчий період наш край міг зацікавити саме з погляду толерантності виборців.

– Завжди до нас їздили немісцеві люди, щоб тут балотуватися. Це і Шуфрич, і Поплавський, і Жуковська. Зрозуміло, що вони їздили сюди, щоб звідси стартувати в Верховну Раду. Щодо місцевих виборів, то думаю, що це не є правильно, коли немісцеві проходять в місцеві ради. Має бути так, щоб до влади на місцевому рівні потрапляли ті, хто тут виріс, працює, знає реальні проблеми краю. Як людина з Рівного може знати, які є проблеми в Черкасах? Однак ми і самі винні, що віримо популістам і обираємо тих, кого тепер бачимо в списках, – зазначає політолог. – Тож місцеві вибори робляться для того, щоб обрати людей, які вирішуватимуть місцеві проблеми в галузі ЖКГ, освіти, медицини. Тому, звісно, краще в цьому розбираються місцеві.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Корабель 11.11.2015 12:12
То у нас міський голова не місцевий, то ж 10 років вже якось працює та толерантні виборці голосують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Черкас 10.11.2015 16:09
Не всіх перерахували. Зокрема "свободівка" Ковбоша, грудью проложившая дорогу к свєтлому будущєму в облраді - сама із села Миколаївської області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Черкас 10.11.2015 16:06
Смєшалісь в кучу коні, люді... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100