У всіх містечках Черкащини обрали мерів, окрім Кам’янки. Дані з цього міста на ЦВК досі не зявилися. Як відомо, там найменше кандидатів змагатиметься за посаду міського голови Кам’янки – всього двоє - діючий мер Володимир Тірон (від партії «Пропозиція») та голова Кам’янської РДА Богдан Солошенко (від партії «Слуга народу»)

Другий тур, нагадаємо, буде лише в обласному центрі – Черкасах (22 листопада)

1591438472-424


Отже, за даними ЦВК, практична більшість мерів – переобрані. Тобто це люди, що й до цього керували містом чи, у зв’язку з децентралізацією, - ОТГ.

Всього декілька винятків. Новий мер з’явився у Смілі, Умані, Ватутіному… В останньому – тимчасово не працюючий.

Так, у Звенигородці переобрали Олександра Саєнка (самовисуванець), у Тальному – Василя Сідька (ВО «Черкащани»), у Шполі – Сергія Кравченка (ВО «Черкащани»), у Золотоноші – Віталія Войцехівського («Слуга народу»), у Монастирищі – Олександра Тищенка (самовисуванець), у Христинівці – Миколу Наконечного («За майбутнє»), у Жашкові – Ігоря Цибровського (самовисуванець), у Городищі – Володимира Мирошника (самовисуванець), у Каневі – Ігоря Ренькаса («За майбутнє»), у Чигирині – Віктора Харченка («Слуга народу»).

У Ватутіному виграв тимчасово непрацюючий самовисуванець Олександр Заборовець. В Умані – Ірина Плетньова («За майбутнє», до цього була помічником нардепа Яценка). В Корсуні – Микола Березовий (Самоврядна Українська держава, до цього очолював РДА). У Смілі – Сергій Ананко (йшов від «Слуг народу», очолював Смілянське комунальне підприємство "Комунальник").

По Камянці досі рахують.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+16 #3 Арина 08.11.2020 11:50
Ось мені цікаво, за які кошти балотувався безробітний?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 Юрій 08.11.2020 11:47
У Ватутіному нема роботи ніде, тож єдиний вихід - влаштуватись мером. Хоч якась копійчина буде )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Перехожий 08.11.2020 11:32
Дивно, що у Кам'янці не можуть перерахувати два стоси бюлетенів, це коли за Тірона проголосували 76 відсотків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100