реклама

реклама

Центральна виборча комісія зареєструвала трьох кандидатів у народні депутати на проміжних виборах на 197-му окрузі, що на Черкащині.

abcd075540999677

10-го вересня, відбулось засідання центральної виборчої комісії, на якому зареєстрували трьох кандидатів у народні депутати, пише Суспільне

"Комісія зареєструвала кандидатами у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область) на проміжних виборах народного депутата України 31 жовтня 2021 року від політичної партії "Слуга Народу" Віталія Войцехівського, Сергія Василенка від партії "Народовладдя" та Наталію Степушенко від партії "Нові обличчя", — повідомили у пресцентрі ЦВК.

  • 1 вересня у Херсонській та Черкаській областях почався виборчий процес. У цих округах 31 жовтня відбудуться довибори до Верховної ради.
  • Наприкінці березня Олександр Скічко склав мандат і вже 9 квітня ЦВК призначила на 31 жовтня проміжні вибори народних депутатів у двох округах – власне на 197-му на Черкащині та 184-му на Херсонщині (у зв’язку з тим, що мажоритарник Ігор Колихаєв став міським головою Херсона).
  • 3 вересня ЦВК зареєструвала першого кандидата в народні депутати на окрузі № 197 - Андрія Іллєнка, висунутого партією "ВО "Свобода".
  • Віталій Войцехівський є чинним міським головою Золотоноші.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Лейба 11.09.2021 16:06
И каких перемен к лучшему мы хотим при любом из этих..., даже не знаю, как их назвать?! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100