реклама
Sucurity Police

реклама

bar2 Розборки в головному ідеологічному управлінні Черкащини вже виходять на шпальти обласної преси.

Ще ніколи чиновники ОДА привселюдно не скандалили. Ну, як у всякому великому і складному колективі тут завжди мали місце інтрижки, плітки і мелодрами, але все під килимом, все по тихому. А тут у вотчині „великого і ужасного” Сергія Тулуба розгорілась пречудова свара. І прямо у головному „ідеологічному секторі” – Управлінні внутрішньої політики. Головний спеціаліст відділу у справах національностей та релігій Олександр Туз заявив, що його переслідує і виживає з роботи свавільна очільниця Управління Валентина Гуляницька. Мовляв, навіть в лікарні дістала, з-під крапельниці погнала на роботу.

Гуляницька в боргу не залишилась і теж взялася коментувати в ЗМІ цей конфлікт. Ще й додала нових штрихів – про те, як Туз зробив собі візитки і вказав в них „підвищену” посаду.

Широким народним масам цей „міжсобойчик” обласних клерків навряд чи має бути цікавий – хай собі чубляться за свої теплі місця, людям що з того?

Воно-то, звичайно, так, але на хвилину прислухатися і призадуматися варто. Бо ці персонажі, по суті, характеризують владу, її справжній рівень і професіоналізм.

Професіоналізмом регіонали особливо гордяться. Але хочеться запитати у Сергія Тулуба, як такі „професіонали” потрапили в ОДА? Та ж Гуляницька, здається, жодного дня не працювала на державній службі, має сумнівний керівний досвід в приватній структурі – і враз опинилась на високій і відповідальній посаді начальника провідного управління ОДА. Це ж хто її так вдало працевлаштував? Чи не Вадим Льошенко „по знайомству”?

А як же антикорупційний відділ ОДА, куди дивився? Шукав липові дипломи у опозиційних місцевих політиків? Краще б на своїх „політиків” звернув увагу, бо вже, кажуть і сам Тулуб іноді дивується тому, що навколо нього робиться.

Ось розказують таку бувальщину з життя ОДА.

Авторитет окремих обласних чиновників дуже низький

Авторитет окремих обласних чиновників дуже низький

Якось перед самою своєю відпусткою зібрав Сергій Тулуб нараду з працівниками Головного управління внутрішньої політики. Переглянув перелік нових назв відділів та управлінь, запроваджених пані Гуляницькою, та й питає:

-- А що це за „політичний маркетинг”?

У відповідь – тиша. Тоді він звертається до клерка з цього відділу:

-- А чим ви займаєтесь?

-- Пишемо довідки на Киїєв.

-- А хто вам ті довідки візує?

-- Ніхто. Так відправляємо.

-- Так про що ж у них йдеться? -- допитується Тулуб.

-- Про ситуацію в області.

-- І як ви її  характеризуєте?

-- Пишемо, що стабільна.

Зачудовий Тулуб поцікавився, де ця чиновниця раніше працювала. Відповідь приголомшлива – бухгалтером в бізнесі. Тепер вона моніторить політичну ситуацію. Ну, чим не чудо?

Професіонали! А тут ще люди доносять: „Професіонали на стакані!” – це в сенсі того, що деякі дуже п’ють і з обіду вже таки добряче п’яні. Але нічого, керують, ще й наганяї тверезим дають і коментарі журналістам. У останніх від тих коментарів іноді настає ступор.

А уявіть, які вказівки отримують редактори обласних і районних комунальних газет! Випускники факультетів журналістики могли б на цьому матеріалі написать дипломну роботу. Її назву нам підказав один з редакторів – „Неадекватні у владі”.

Олександр Багінський, газета «Нова Молодь Черкащини»

реклама

Коментарі  

 
+5 #20 ПРОЧЕРК-інфо 25.01.2011 10:54
«Помічник Рябцева мене реально напряг!» (Актуально) - оновлення на блозі "Прочерку" - http://blog.procherk.info/2011/01/blog-post_25.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #19 ПРАВДА 18.01.2011 10:47
Любознательный, "Женева" знаходиться на Седова. А купалася вона так купалася - ***.... ото зрєліще було... це ж треба було так ***!!!!! :-x :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 Любознательный 14.01.2011 20:36
А где находится ресторан "Женева"? очень хочется подробностей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #17 ПРАВДА 14.01.2011 14:02
"керівниця" так "гуляла" Новий рік, що скупнулась в фонтанчику ресторана "Женева", після чого вирішила зіграти роль діда Мороза. :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #16 сірко Sirkovi 04.01.2011 11:43
А ви проведіть роботу над помилками, буде дуже цікаво і корисно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #15 Sirko 03.01.2011 12:20
Цікаво,цікаво. Певне, в ОДА у відділі внутрішньої політики є спеціальна посада - писатель коментарів. Та ще й під чужими ніками. То хоч без помилок би, простий народ грамотний, панове, а не такий темний, як ви думаєте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 сірко 02.01.2011 18:05
А ви помітили, голова з відпустки повернувся і сварка счухла. Мабуть, потрібна йому ***. А ті, шо тут дописували, під скорочення підуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #13 ОБЗТ 29.12.2010 13:49
ну, допустим, бухают там почти все, и мужики - ГОРАЗДО больше. тут этот вапрос ВАЩЕ не должен обсуждаццо, ибо тут и так ясно, хто синее. вопрос - тока в эфективности управления и в какчестве выполняемой работы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #12 Маргарита 23.12.2010 22:22
А я требую продолжения банкета- кто пьет,что, сколько! Если б разузнать, может они там еще и с кем-нибудь спят. Желательно фото! Нет. ВИДЕО. Прикидіваете, на первой странице Новой Молодіжки *** і ***. Да ничего кроме Молодіжки народ читать не будет! Жду следующего номера!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Должность 23.12.2010 22:04
о, исчо адна статья :lol: да сколько можно пить батюшки :-x *** бросай это дело, а то тИбя бросят обратно бухгалтером в бизнесе работать,хотя это уже не за горами очевидно, если там есть какая то власть в этой администрации, вот грамотейка ппц 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100