Із 10 лютого вступає у силу рік Змії. Він триватиме із 10 лютого 2013 року по 30 січня 2014 року. Що чекає на нас, як складеться доля звичайних черкащан та людей, від яких залежить життя нашого міста й області, які зміни очікують Черкащину, про все це «Вечірні Черкаси» запитали в письменниці та астролога Людмили Тараненко.

Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб

Для нього, як і для всіх Левів, рік буде дуже непростим. Левам, які займають навіть найвищі пости, протягом цього року доведеться вчитися підпорядковувати своє «я» іншим. У Сергія Борисовича дуже ймовірна зміна місця проживання. Швидше за все, на нього також чекає новий вид діяльності. Дуже часто цього року його рятуватиме ангел-охоронець. Неприємності чекають на нього у поїздках та загрожують його дітям, тому слід бути пильним. Слід остерігатися лікарських помилок при діагностуванні та лікуванні.

Головний лікар Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник 

Його чекає удача в усьому. Можна взятися за будь-яку справу і досягнути успіху. Імовірний перехід на іншу роботу, яка, можливо, і не принесе одразу задоволення, але у цілому матиме дуже позитивний вплив на подальше життя. Цей рік стане завершенням важкої смуги у житті Олександра Дудника. Єдине застереження – не позичати грошей друзям та знайомим, адже можна втратити як гроші, так і друзів.

Ректор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Анатолій Кузьмінський

Для нього це рік випробувань в усьому, з яких він вийде переможцем. Можлива діяльність за кордоном: читання лекцій, публікації або співпраця з іноземними партнерами. Нелегкі сімейні обставини, активізація хронічних хвороб, зміна чи оновлення службового статусу.

Як правило, у всіх людей є три-п'ять кармічних планет – це ті зобов'язання, які людина має пройти за своє життя. У Анатолія Кузьмінського немає кармічних планет, він узагалі міг би провести своє життя як екскурсант. Єдина неприємність, яка у нього є за гороскопом, – це те, що час від часу деякі його друзі перетворюються у недругів.

Міський голова Черкас Сергій Одарич

Міському голові виповнилося повних 45 років, у цей період у житті людини відбуваються доленосні події незалежно від її волі. Доля ніби підправляє життєвий шлях, у цей час включається небесна течія і відбуваються події, що зазвичай змінюють життя на краще. У житті міського голови з’являється висока ймовірність значних змін включно з переїздом та зайняттям вищого посту. Чи скористається він із цього, залежатиме виключно від нього, однак пропозиція така надійде. Астролог радить мерові особливу увагу звернути на свою сім'ю, адже там, за її словами, тривожний фон.

Відомий черкаський політичний та громадський діяч Микола Булатецький

Рік досить складний. До травня підлягатиме постійному ризику. У його житті знову включається можливість вибору. Він може отримати як успіх, якого навіть не сподівався, так і втрату, яка врешті стане здобутком. Може отримати дуже гарну пропозицію від надзвичайно впливової людини чи структури з іншого міста.

Астролог стверджує, що Микола Булатецький іде не своєю дорогою. У цьому році йому також слід звернути увагу на здоров'я, бути обережним, адже небезпека ходить поруч із ним: кримінальні випадки, пограбування і так далі. У його житті це рік підготовки до нового етапу. Можлива майже повна зміна оточення.

Прокурор Черкаської області Геннадій Дем'яненко

Рік гарний, але розслаблятися не варто. Причиною як успіхів, так і невдач буде він сам. Відкриваються значні перспективи, і всі прагнення мають великий шанс на успіх. Цього року не виключено, що піде на підвищення іще раз. Але варто переглянути своє оточення, мають залишитися друзі і відійти приятелі.

Глава буддійського братства «Білий лотос» Володимир Скубаєв

Він найсильніший з усіх названих вище діячів нашої області. Це саме та людина, яка веде за собою зорі, а не йде за ними. Однак наразі він ще не використовує повністю свій потенціал. У цьому році варто бути обачним із грошима, не вступати ні в які сумнівні авантюри, особливо у квітні та липні.

Можуть бути неприємності від жіноцтва. Восени є загроза отруєнь і протягом року буде небезпечна ситуація, пов'язана з горами, стихією, тому слід бути обачним у подорожах. До кінця року визріє план, який стане доленосним.

Віхи нашого життя

– У кожної людини є багатоваріантність долі. Основні віхи нашого життя визначає розташування планет та аспектів між ними на момент народження, коли ми вперше вдихнули повітря, – роз'яснює астролог Людмила Тараненко. – Окрім того, у житті кожної людини є щонайменше два смертельно небезпечні періоди, у декого три. Знаючи про них, їх можна оминути.

Як би не розташовувалися зорі на момент нашого народження, у всіх нас є три шляхи: вищий, серединний і нижчий. Краще, коли людина йде вищим або навіть нижчим шляхом, бо так її душа виносить якісь уроки, змінюється. Серединний шлях – це життя, прожите намарно.

У 18,5 року ми робимо свій перший важливий вибір, від якого залежатиме все життя. Якщо у цей період у вашому житті відбуваються якісь приємні події і речі, це свідчить, що зроблений вами вибір правильний. Наступний доленосний момент постане перед вами аж у 37 років, у декого у 27,5 (переважно у творчих людей). На підтвердження важливості цих життєвих періодів астролог Людмила Тараненко нагадує, що саме у 37 років помер Пушкін, у 27 – Лермонтов. Наступне критичне перехрестя – перехрестя відплати – у 55 років. У цьому віці померли Цезар, Ніцше, Гітлер, Бетховен і багато інших як відомих, так і звичайних людей. Але якщо в якийсь із зазначених періодів ви зробили неправильний вибір, то у наступний із вирішальних періодів матимете можливість повернутися на правильний шлях (якщо вистачить сили волі). Окрім того, у 45-46 років та 64-65 років події у нашому житті складаються незалежно від нас, аби повернути долю у те русло, по якому вона мала йти.

Зоряний шлях долі

Основні характеристики року

У першому півріччі удача сприятиме представникам повітряних (Близнята, Терези, Водолій) та вогняних (Овен, Лев, Стрілець) знаків, а у другому – земних (Телець, Діва, Козоріг) та водяних (Рак, Скорпіон, Риби). Усі бізнесові питання та великі проекти бажано завершити до листопада цього року, а кінець року присвятити устаткуванню сімейних взаємин. Цього року важливо поставити перед собою мету і йти до неї. У багатьох людей цей рік змінить сімейний статус. Найбільш складні місяці цього року – травень, червень, серпень та жовтень.

Людмила Тараненко наполегливо не радить укладати будь-які угоди у такі періоди 2013 року: з 23 лютого по 17 березня, 26 червня по 20 липня, з 21 жовтня по 10 листопада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100